Vabastava hingamise kursus „Ärkvelolekust tulenev vägi”

ID-1003252210 õhtu sari 12.09.2013-05.12.2013 kell 18.15-20.15 Jaani kiriku meditatsiooniruumis, läbiviijateks Reet Karro ja Ene Kõvatomas. Kõik on oodatud!

Vabastav hingamine on hingamisteraapia liik, mis keskendub kehas asuvate pingete vabastamisele läbi ühendatud ja sügava hingamise. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, tõuseb energiatase, võivad paraneda väiksemad terviseprobleemid. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Nagu paljusid teraapiaid, soovitakse ka vabastavat hingamist rakendada kuurina, regulaarsete ajavahemikega. Üks kord nädalas on väga hea sagedus ja 10 korda järjest loob püsiva terapeutilise efekti. Seetõttu on Hingamisstuudio juba kaks aastat pakkunud võimalust osaleda 10 õhtu sarjades. Seekordne sari on „Ärkveloleku vägi.”

Sarja eesmärk on õppida tunnetama erinevaid energiaid, jääma püsima keskmesse ja säilitama tasakaalu, suurendes positiivseid vibratsioone enda ümber, armastades ning aidates teisi. Nii saame luua sügavaid muudatusi oma suhetes, suhtumises iseendasse ning võimes armastada ja olla armastatud. Võime lahkuda madalamast vibratsioonist ja elada kõrgemas sageduses, kus tunneme armastust, rahu ja keskmesolekut. Selleks on meile abiks vabastav hingamine ja Sanaya Romani raamat “Ärkvelolekust tulenev vägi.”

Õhtud toimuvad Jaani kiriku meditatsiooniruumis. Eri energiate tajumist ja kõrgemale sagedusele jõudmist toetab meid ümbritsev sakraalarhitektuur ja Jaani kiriku imeline atmosfäär. Jaani kirik on iidsest ajast tuntud väepaik, püha koht, enese laadimise ja tervendamise paik. Nii mõnigi on siin saanud kauaks meeldejäävaid hingamiskogemusi.

Juhendavad ja hingamist toetavad Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeudid Reet Karro ja Ene Kõvatomas (kordamööda). Reet tegutseb igapäevaselt tõlkijana ning pakub selle kõrval vabastava hingamise, reiki ja India peamassaaži individuaalseansse omaloodud Hingamisstuudios, korraldab reikikursusi ning on juhendanud hingamisgruppe Treffneri gümnaasiumis, Jaani kirikus ja Hingamisstuudios. Tema on ka Jaani kirikus hingamiste korraldamise idee autor. Ene on eesti keele ja kirjanduse õpetaja Viljandimaal, tema hingamisteraapia kabinet asub Suure-Jaanis. Koos on nad üles astunud Südame Tarkuse Päevadel, suvel asendas Ene Reeta Hingamisstuudios ja nende koostöö jätkub. 12. septembril saab tutvuda mõlema juhendajaga.

Kuupäevad ja teemad on:

 1.      12.09  Sisemine nägemine. Energia tajumine ja kujustamine

 2.      19.09 Meid ümbritseva nähtamatu energia mõistmine ja suunamine

 3.      26.09 Teadlikkus oma kehast, mõtetest, tunnetest. Tegelikkuse loomine

 4.      03.10 Kes ma olen? Iseendaga püsiva armastava suhte sõlmimine

 5.      17.10 Alateadvuses oleva teadvustamine

 6.      24.10 Oma tõelise minani jõudmine

 7.      07.11 Oma sügavaima tõe leidmine

 8.      21.11 Teekond valgusesse

 9.      28.11 Tingimusteta armastuse õppetund

 10.    05.12 Vabadus, andestamine, sisemine rahu

10 teemat koos moodustavad tervikliku ja loogiliselt üles ehitatud programmi. Kuid kasu on juba ühestki osalemiskorrast – kutsume ka aeg-ajalt hingama.

Kaasa võtta: matka- või joogamatt, pleed/tekk pealevõtmiseks, veepudel suu kuivamise puhuks ning soovi korral midagi pehmet pea alla. Oktoobris-novembris on aga juba soovitatav võtta teki asemel magamiskott.

Hind: ühe korra eest 12, kolme korra kaardi eest 35, viie korra kaardi eest 58 ja 10 korra kaardi eest 110 eurot.

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Firma arve vajajad palun saatke vastuskirjas oma andmed ( nimi/firma, aadress).

Palume oma tulekust teada anda:

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee      tel 56 49 27 69

Kujutis: Sura Nualpradid, FreeDigitalPhotos.net