Vabastava hingamise õhtu “Teekond valgusesse” 21.11.13 Jaani kirikus

ID-10032522Vabastav hingamine on teraapiline hingamistehnika, mille eesmärk on leevendada sünnitrauma ning saada tänu võimsamale eluenergia liikumisele kehas parem kontakt endas toimuvaga ja ka kõiksusega.

Eriti tõhus on hingata kord nädalas 10 korda järjest. Meil ongi käimas 10 õhtu sari. 10 kohtumisega õpime tunnetama eri energiaid, jääma püsima keskmesse ja säilitama tasakaalu, suurendades positiivseid vibratsioone enda ümber. Parandame suhteid, endassesuhtumist ning võimet armastada ja olla armastatud. Liigume armastuse, rahu ja keskmesoleku sagedusse. Abiks on vabastav hingamine ja Sanaya Romani raamat “Ärkvelolekust tulenev vägi.”

Koht: Jaani kiriku meditatsiooniruum.

Aeg: 21.11.2013 kell 18.15-20.15

Hingamissarja “Ärkveloleku vägi” kaheksanda õhtu teema on “Teekond valgusesse.”

“Universumis on palju energiatasandeid, alates tihedamatest ja jämedamatest kuni suure meisterlikkuse kõrgeimate väljendusteni välja. Jämedamad tasandid eksisteerivad raskete tundmuste ja negatiivsete mõtetena. Kui nendega võidelda, jäävad nad veel kauemaks, nagu vesiliiv, mis sind endasse imeb. Kui oled probleemidesse takerdunud, keerlevad su mõtted ainult selle ümber, mida sa probleemideks pead. Kõrgemad tasandid asuvad väljaspool polaarsust, väljaspool head ja halba, väljaspool tormilisi emotsioone. Need on tasandid, mis võimendavad armastust, valgust ja isiklikku väge. Kõikidel tasanditel leiavad aset õppetunnid ning üks lihtsamaid viise ülespoole liikuda on tunnustada neid õppetunde isiklikuks kasvamiseks vajalike väljakutsete ja võimalustena. Kõrgemale liikudes ei jää väljakutseid vähemaks, kuid nende olemus teiseneb. Kui tõused kõrgematele tasanditele, siis muutuvad ka sinu mõtted ning sa hakkad mõtlema selle, mida su hing võiks saavutada, kuidas su hing saaks su isiksust arendada ja kuidas sa võiksid oma vaimset teed läbida. Kiiremini aitab kasvada võime end mõista ja mitte hukka mõista, samuti otsesõnu väljendatud kinnitus, et sinu taotluseks on tõusta kõrgemale. Kui sa oled universumile tõestanud, et kavatsed suunduda kõrgemale, saadetakse sulle uusi juhiseid selle kohta, mida teha. Universum hakkab sulle teed näitama.

Teine viis tihedamast, negatiivsemast energiast väljumieks on teadvustada telepaatilisi sõnumeid ja emotsioone, mida sa välja saadad, sest seda, mida sa välja saadad, tõmbad sa ka enda poole. Võta endale vastutus mõtete ja tunnete eest, mida sa välja saadad, sest need suunduvad universumisse ning loovad sündmusi ja olukordi, mis sinu juurde tagasi jõuavad. Iga mõte, mille sa välja saadad, on magnet – see toob su ellu sündmusi, kohtumisi ja materiaalseid esemeid. Oma mõtteid muutes suudad sa aidata inimkonnal rahu saavutada. Tervendavad, positiivsed mõtted jõuavad kõikide sind ümbritsevate inimesteni ning aitavad neid, kes kõrgematele olemistasanditele püüdlevad.”

/Sanaya Roman “Ärkvelolekust tulenev vägi”/

Sisemise harmoonia saavutamisel toetab meid lähedal asuva Jaani kiriku aura. Selles iidses väepaigas, pühakohas on saadud unustamatuid hingamiskogemusi.

Juhendavad Reet Karro ja Ene Kõvatomas, Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeudid. Reet, vabakutseline tõlkija, pakub hingamisteraapia, reiki ja massaaži seansse oma Hingamisstuudios ja korraldab reikikursusi. Ene, emakeeleõpetaja, hingamiskabinet asub Suure-Jaanis.

Kaasa võtta joogamatt keha alla, magamiskott/tekk pealevõtmiseks, veepudel suu kuivamise puhuks ning soovi korral padjake.

Teejuhatus: Anni Akadeemia, Lutsu 5, vasakut kätt 3. korrus

Kogu sarja põhjalik tutvustus koos kuupäevadega: https://hingamisstuudio.ee/2013/08/arkveloleku-vagi/

Hind: ühe korra eest 12 ja kolme korra kaardi eest 35 eurot.

Maksta saab ettemaksuna: Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro       reet@hingamisstuudio.ee        tel 56 49 27 69

Kujutis: Sura Nualpradid, FreeDigitalPhotos.net