Vabastava hingamise õhtu “Sügisplaanid” 5. septembril Hingamisstuudios

ID-1001051

Vabastav hingamine 5. septembril kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisõhtu, esimene vabastava hingamise rühmaõhtu uues ruumis, Saekoja 36a-206. Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb teelaua ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on teraapiline hingamistehnika, mille eesmärk on leevendada sünnitrauma ning saada tänu võimsamale eluenergia liikumisele kehas parem kontakt endas toimuvaga ja kõigega, mis elab ja hingab.

 Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Vabastaval hingamise ühe koolkonna, Algallika Protsessi ja Hingamistöö looja ja eestvedaja Binnie A. Dansby leiab, et sünni tervendamisega saame muuta kogu oma elu. Loe edasi. Hingamisstuudio hingamisüritused on valdavalt Algallika Protsessi ja Hingamistöö meetodil vabastava hingamise õhtud, kus energiatase on kõrge ning vabastamised ja tervenemised suured. Miks mitte ise seda järele proovida? Loe varem rühmades hinganud inimeste muljeid: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/vabastava-hingamise-muljed-ja-kogemused/ruhmaseansside-klientide-kogemused/

5. septembri teema on „Sügisplaanid”.

Eesti rikkuseks ja eripäraks on neli täiesti erinevat aastaaega, millest igaühel on oma võlud. Soojale, päikselisele, aktiivsele suvele järgneb jahedam, vihmane sügis, mis seostub meie hariduslembeses riigis paljudele ka kooliaja algusega ja üldse algustega. Kes ei lähe ise kooli, saadab sinna võib-olla lapsi või lapselapsi, võib aga ka alustada uute programmide, kursuste, treeningutega.

Hingamisstuudio võtab sügist vastu uues asukohas – vaiksemas ja rahulikumas asupaigas, kus parkimine on tasuta ja õhtuti kogu maja meie päralt. Ootame vabastava hingamise, reiki, India peamassaaži ja kristalliteraapia individuaalseanssidele. Aga tulles vastu kesklinnaga harjunute soovidele, valisime sügispoolaasta rühmahingamiste kohaks Jaani kiriku. Hingamisstuudio egiidi all algab 12. septembril kesklinnas, Jaani kiriku meditatsiooniruumis novembri lõpuni kestev 10 hingamisõhtu sari “Ärkveloleku vägi”.

10 kohtumisega õpime tunnetama eri energiaid, jääma püsima keskmesse ja säilitama tasakaalu, suurendades positiivseid vibratsioone enda ümber. Parandame suhteid, endassesuhtumist ning võimet armastada ja olla armastatud. Liigume armastuse, rahu ja keskmesoleku sagedusse. Abiks on vabastav hingamine ja Sanaya Romani raamat “Ärkvelolekust tulenev vägi.” Juhendavad ja hingamist toetavad Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeudid Reet Karro ja Ene Kõvatomas (kordamööda). Mõlemad on kohal sarja avaõhtul 12. septembril.

Mõnel neljapäevaõhtul on kirikus kontsert, siis toimub hingamine Saekoja 36a.

Peale hingamisõhtute sarja on oodata ka üksikõhtuid, mis kuulutatakse välja paar nädalat ette. Samuti hakkavad regulaarselt, plaani järgi toimuma reikikursused ning reiki tutvustusloengud ja praktikaõhtud. Juba on paigas järgmise kahe kuu koolituste kuupäevad, vt https://hingamisstuudio.ee/koolitused/.

Suvelõpp on hea aeg plaanide tegemiseks nii isiklikus kui tööelus. Septembri esimesel Hingamisstuudio hingamisõhtul keskendume tervise tugevdamisega seotud plaanidele.

Kuidas kavatsed tugevdada oma tervist saabuval sügisel? 

Kuidas tagad lubadustest kinnipidamise?

Jagamisringis jagame üksteisega oma tervisenippe, süvitsiminekus õpime kuulama oma keha vajadusi, hingamissessioonil hingame taotlusega kinnitada oma terviselubadusi, hingamisjärgses ommimisringis väestame end kogu algavaks sügiseks.

 Kõik on oodatud!

*****

Kaasa võtta pleed/tekk pealevõtmiseks ning soovi korral midagi pehmet pea alla. Õhukesed alusmatid on etteregistreerujatele olemas.

Maksab 7 eurot. Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Arve vajajad palun saatke vastuskirjas oma andmed ( nimi/firma, aadress).

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro                reet@hingamisstuudio.ee                 tel 56 49 27 69

Kujutis: James Barker, FreeDigitalPhotos.net