Vabastava hingamise õhtu “Tingimusteta armastuse õppetund” 28.11.13 Jaani kirikus

ID-10032522Vabastav hingamine on teraapiline hingamistehnika, mille eesmärk on leevendada sünnitrauma ning saada tänu võimsamale eluenergia liikumisele kehas parem kontakt endas toimuvaga ja kõigega, mis elab ja hingab.

Eriti tõhus on hingata kord nädalas 10 korda järjest. Meil ongi käimas 10 õhtu sari. 10 kohtumisega õpime tunnetama eri energiaid, jääma püsima keskmesse ja säilitama tasakaalu, suurendades positiivseid vibratsioone enda ümber. Parandame suhteid, endassesuhtumist ning võimet armastada ja olla armastatud. Liigume armastuse, rahu ja keskmesoleku sagedusse. Abiks on vabastav hingamine ja Sanaya Romani raamat “Ärkvelolekust tulenev vägi.”

Koht: Jaani kiriku meditatsiooniruum

Aeg: 28.11.2013 kell 18.15-20.15

Hingamissarja “Ärkveloleku vägi” üheksanda õhtu teema on “Tingimusteta armastuse õppetund.”

“Tingimusteta armastus tähendab seda, et su süda on pidevalt avatud. Et seda seisundit saavutada, on vaja vabaneda ootustest, mis sul teiste inimestega seoses olla võivad – soovist, et nad oleksid teistsugused ja mitte sellised, nagu nad on. Sul on tarvis lasta vabaks vajadus selle järele, et teised inimesed sulle midagi annaksid, ühel või teisel moel käituksid või sulle vastuarmastust pakuksid. Paljud teist ootavad teistelt inimestelt soojust ja armastust, ilma et nad seda ise anda suudaksid.

Tingimusteta armastuse õppetund on avastada, kuidas olla ise armastuse allikas, selle asemel, et teisi selleks allikaks pidada.”

/Sanaya Roman “Ärkvelolekust tulenev vägi”/

Sisemise harmoonia saavutamisel toetab meid sakraalarhitektuur ja Jaani kiriku aura. Selles iidses väepaigas, pühakohas on saadud unustamatuid hingamiskogemusi.

Juhendavad Reet Karro ja Ene Kõvatomas, Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeudid. Reet, vabakutseline tõlkija, pakub hingamisteraapia, reiki ja massaaži seansse oma Hingamisstuudios ja korraldab reikikursusi. Ene, emakeeleõpetaja, hingamiskabinet asub Suure-Jaanis.

Kaasa võtta joogamatt keha alla, magamiskott/tekk pealevõtmiseks, veepudel suu kuivamise puhuks ning soovi korral padjake.

Kogu sarja põhjalik tutvustus koos kuupäevadega: https://hingamisstuudio.ee/2013/08/arkveloleku-vagi/

Hind: 12 eurot.

Maksta saab ettemaksuna: Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro       reet@hingamisstuudio.ee        tel 56 49 27 69

Kujutis: Sura Nualpradid, FreeDigitalPhotos.net