Vabastava hingamise õhtu “Oma tõelise minani jõudmine” 24. oktoobril Jaani kirikus

ID-10032522Vabastav hingamine on teraapiline hingamistehnika, mille eesmärk on leevendada sünnitrauma ning saada tänu võimsamale eluenergia liikumisele kehas parem kontakt endas toimuvaga ja kõigega, mis elab ja hingab.

Eriti tõhus on hingata kord nädalas 10 korda järjest. Meil ongi käimas 10 õhtu sari. 10 kohtumisega õpime tunnetama eri energiaid, jääma püsima keskmesse ja säilitama tasakaalu, suurendades positiivseid vibratsioone enda ümber. Parandame suhteid, endassesuhtumist ning võimet armastada ja olla armastatud. Liigume armastuse, rahu ja keskmesoleku sagedusse. Abiks on vabastav hingamine ja Sanaya Romani raamat “Ärkvelolekust tulenev vägi.”

Koht: Jaani kiriku meditatsiooniruum

Aeg: 24.10.2013 kell 18.15-20.15

Hingamissarja “Ärkveloleku vägi” kuuenda õhtu teema on “Oma tõelise minani jõudmine.”

“Sinu käitumist mõjustab suuresti Sinu nägemus endast mehe või naisena. Kõige tugevamad pildid, mida endas kannad, on religioossed ja filosoofilised uskumused. Võib-olla arvad, et Jumal karistab Sind, kui oled halb ja premeerib Sind, kui oled hea. Paljud pildid on saadud vanematelt ja kasvatusest. Pööra tähelepanu piltidele, mida Sa inimestele saadad. Kas Sa hoiad inimesi oma kujutluspiltidega tagasi või aitad neil kõrgemale tõusta?

Inimesed tajuvad pilte, mis teistel nende kohta on. Tihti ei pea pikaajalised suhted ajale vastu, kuna partnerid keelduvad muutmast oma ettekujutust teise inimese kohta. Teil kõigil on olnud kogemusi, kui olete olnud koos oma vanematega, kes hoiavad teist alal vana ja ammu aegunud pilti. Vahetevahel lähete nende juurde taasleitud jõuga, tundes end täiskasvanu ja küpsena, ning leiate end viie minuti pärast mängimas vanu, ebaküpseid rolle.

Niipea, kui sa teadvustad pilte, mis teistel on sinust kujunenud, saada neile telepaatilisel teel kõrgem kujutluspilt. Inimesed võtavad pilte kergemini vastu, kui sõnu. Paljude teadvust läbistab pidev negatiivsete piltide voog, mis on pärit isiklikest traumaatilistest kogemustest ja ka massiteadvusesse kinnistatud uskumusemustritest, nt et kõigile ei jätku, ihaldatu saavutamiseks tuleb teha rasket tööd ja teised saavutavad edu sinu arvelt. Inimesed, kes läbivad vaimset transformatsiooni, avanedes kõrgemale teadlikkusele ja armastusele, töötavad selle nimel, et edastada uusi, kõrgemaid, helgemaid kujutluspilte maailma kohta, milles me elame, sealhulgas ka pilte kõigile jätkuvast küllusest.

Iga kord, kui avastad endas negatiivse või piirava minapildi, kujuta endale ette, kuidas sellese pilti voogab valgus. See on kõik, mida sul on tarvis teha. Lihtsalt kujusta, et valgus, mis pilti siseneb, muudab seda. Kasuta teadlikult oma kujutlusvõimet.

Kasuta oma kujutlusvõimet, et kujustada oma kõrgeimat tervendavat teed – nägemust selle kohta, miks sa siin oled.  Mine oma kujutlustes nii kaugele, kui vähegi suudad. Unista ideaalsest elust. Mida kõrgemale sa sihid, seda rutem kaovad pildid ja mõttevormid, mis sinu kasvamisega ei ühti. Küsi: “Milline võiks olla minu selle elu suurim saavutus?”. Iga kord, kui sa lood pildi või nägemuse, avad sa ukse veelgi avaramale tasandile.  Kui kannad endas kujutluspilte, et sul on väge, et sa armastad ja hindad ennast, et sul on piisavalt raha ja armastust jne, siis näed peagi, kuidas neid pilte sulle tagasi saadetakse. Saada teadlikult teistele kõrgemaid pilte. Hoia alal oma visiooni oma kõrgemast minast kõiges, mida sa teed. Austa kõrgemat mina igas inimeses, keda sa kohtad, ning sa avastad peagi, et teised austavad seda sinus.”

/Sanaya Roman “Ärkvelolekust tulenev vägi”/

Sisemise harmoonia saavutamisel toetab meid sakraalarhitektuur ja Jaani kiriku aura. Selles iidses väepaigas, pühakohas on saadud unustamatuid hingamiskogemusi.

Juhendavad Reet Karro ja Ene Kõvatomas, Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeudid. Reet, vabakutseline tõlkija, pakub hingamisteraapia, reiki ja massaaži seansse oma Hingamisstuudios ja korraldab reikikursusi. Ene, emakeeleõpetaja, hingamiskabinet asub Suure-Jaanis.

Kaasa võtta joogamatt keha alla, magamiskott/tekk pealevõtmiseks, veepudel suu kuivamise puhuks ning soovi korral padjake.

Kogu sarja põhjalik tutvustus koos kuupäevadega: https://hingamisstuudio.ee/2013/08/arkveloleku-vagi/

Hind: ühe korra eest 12, kolme korra kaardi eest 35 ja viie korra kaardi eest 58 eurot.

Maksta saab ettemaksuna: Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro       reet@hingamisstuudio.ee        tel 56 49 27 69

Kujutis: Sura Nualpradid, FreeDigitalPhotos.net