Vabastava hingamise õhtu “Kes ma olen? Iseendaga püsiva armastava suhte sõlmimine.” Jaani kirikus

ID-10032522Vabastav hingamine on teraapiline hingamistehnika, mille eesmärk on leevendada sünnitrauma ning saada tänu võimsamale eluenergia liikumisele kehas parem kontakt endas toimuvaga ja kõigega, mis elab ja hingab.

Eriti tõhus on hingata kord nädalas 10 korda järjest. Meil ongi käimas 10 õhtu sari. 10 kohtumisega õpime tunnetama eri energiaid, jääma püsima keskmesse ja säilitama tasakaalu, suurendades positiivseid vibratsioone enda ümber. Parandame suhteid, endassesuhtumist ning võimet armastada ja olla armastatud. Liigume armastuse, rahu ja keskmesoleku sagedusse. Abiks on vabastav hingamine ja Sanaya Romani raamat “Ärkvelolekust tulenev vägi.”

Hingamissarja “Ärkveloleku vägi” neljanda õhtu teema on “Kes ma olen? Iseendaga püsiva armastava suhte sõlmimine.”

Küsimus “Kes ma olen?” on väga tähtis, sest kui sa iseennas ei tunne, ei suuda sa selgelt tajuda ega tõlgendada ka ennast ümbritsevat energiat. Selleks, et teada saada, kes sa oled, on sul vaja avastada vaikus enda seest. On vaja vaikset ja mõtiskluses veedetud aega, kus sa saad kuulata oma mõtteid ning vaadelda selja taha jäänud päeva ja iseennast. Tunda iseennast tähendab iseendaga püsiva suhte sõlmimist. See tähendab, et sa kuulad igal ajahtkel oma tundeid ja tegutsed vastavalt sellele, mis Sinu jaoks antud hetkel õige on. See tähendab tõelist ja mitte kohusetundest ega viisakusest ajendatud arusaamist oma tunnetest. Teised võivad nimetada seda isekuseks, kui Sa tõotad austada iseennast. Aga Sa ei saa energiat selgelt tajuda ega juhtida, kui Sa kõigepealt iseendale ei pühendu. Kui Sa ei sea esikohae enda elu, mõtteid, eesmärke ja aega, kaotad Sa ennast teiste inimeste loendamatutesse soovidesse ja ootustesse. Kui sead esikohale oma tunded ja elu, muutud Sa kergesti kõrvaleloksutatavast paadist sinu valitud suunal liikuvaks ookeanilaevaks.

Tekib veel küsimus, kas pidev enda esikohale seadmine ei sea ohtu sellist väärtust, nagu isetus. Vastus on lihtne. Isetu võib olla väikestes asjades, nagu milline laud kohvikus valida või millist filmi vaadata. Isetus on oluline vaid siis, kui Sa kuulud suuremasse rühma ja töötad kollektivi eesmärkide nimel ja see tekitab Sinus õnnetunde. Kui aga isetus kasvab välja süütundest, välisest survest või enesesundimisest, on see kasutu. Kõrgema nägemise järgimisel tuleb endale alati kindlaks jääda. Loobu arvamusest, et Sina pead teisi õnnelikuks tegema (näiteks tema ootustele vastates). Õnne võib leida ainult inimene ise.

Enesele kindlaks jäämine ei ole isekus ega enesekesksus. Neid me ei ülista, sest mõlemad võivad probleeme tekitada. Kui oled rohkem mures, mida inimesed Sinust mõtlevad, kui kuidas neid tervendada ja aidata (mis omakorda tervendab ja aitab Sind), on teiste inimeste tegelikkuse tajumine Sinu eest blokeeritud. Kui me räägime edasiliikumisest kõrgematele energiatasanditele, siis peame silmas teiste tervendamist, nagu ka seda, et kõik päeva jooksul kogetud kontaktid võivad olla tervendavad.  Kuidas teha iga kokkupuude tervendavaks? Kõigepealt andesta inimestele, kellega Sa suhtled. Teadvusta endale kõik ebameelduvad tunded, mis Sul nende vastu on olnud ja andesta need iseendale. Küsi endalt, kuidas Sa saad neid inimesi nende vaimses avanemises aidata. Lahku oma kujutluses kehast ja saa osaks nende tegelikkusest. Kuidas Sa saad neid hinnata, tunnustada ja neile oma tänu avaldada? Anna teistele, mida soovid, et sullegi antaks – armastust, tuge, väärtustamist, tervendamist ja tunnustust – ning sulle vastatakse samaga. Andmine avab sinus võime mõista teisi ja saada aru nende reaalsusmudelist ning see laseb sul näha ka iseennast kõrgemal tasandl ja armastavamal moel. Automaatselt hakkad Sa ka endale andestama, endasse mõistvamalt suhtuma – see on kingutus Sulle iseendale. Mida rohkem mõistad teisi, seda paremini mõistad ka ennast. Jäta kõrvale hinnangute andmine, sest teiste üle kohut mõistes tajud oma varju ja tõmbad endasse negatiivse energia, mida arvustad.  Selle asemel analüüsi, miks nad on sellise omaduse või iseloomujoone välja kjundanud. Vaata, kuidas see konkreetne omadus või iseloomujoon neid teatud olukordades kaitseb ja edasi viib. Kui Sa hülgad arvustava suhtumise, vabastad end mõjust, mida teiste inimeste energia sulle avaldab.

Mida rohkem te tervendate neid, kelle poole pöördute, seda rohkem tervendatakse ka teid. Tervenduse vastuvõtmine ja andmine on tee kõrgema energia poole.

Armasta ennast sellisena, nagu Sa oled, mitte sellena, kes Sinust kunagi saab või kes Sa enda või kellegi teise arvates olema peaksid. Kui armastad ennast just sellisena, siis elad praeguses hetkes ja see viib Sind ärkveolekust tuleneva äe kogemise juurde. Mida rohkem Sa vabastad ennast teiste inimeste poolt Sulle peale pandud ootustest ja ja Sulle peale pandud programmidest, seda rohkem on Sul väge.

Sisemise harmoonia saavutamisel toetab meid sakraalarhitektuur ja Jaani kiriku aura. Selles iidses väepaigas, pühakohas on saadud unustamatuid hingamiskogemusi.

Juhendavad Reet Karro ja Ene Kõvatomas, Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeudid. Reet, vabakutseline tõlkija, pakub hingamisteraapia, reiki ja massaaži seansse oma Hingamisstuudios ja korraldab reikikursusi. Ene, emakeeleõpetaja, hingamiskabinet asub Suure-Jaanis.

Kaasa võtta joogamatt keha alla, magamiskott/tekk pealevõtmiseks, veepudel suu kuivamise puhuks ning soovi korral padjake.

Kogu sarja põhjalik tutvustus koos kuupäevadega: https://hingamisstuudio.ee/2013/08/arkveloleku-vagi/

Hind: ühe korra eest 12, kolme korra kaardi eest 35 ja viie korra kaardi eest 58 eurot.

Maksta saab ettemaksuna: Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro       reet@hingamisstuudio.ee        tel 56 49 27 69

Kujutis: Sura Nualpradid, FreeDigitalPhotos.net