Vabastava hingamise õhtu “Teadlikkus oma kehast, mõtetest, tunnetest. Tegelikkuse loomine.” Jaani kirikus

ID-10032522Vabastav hingamine on teraapiline hingamistehnika, mille eesmärk on leevendada sünnitrauma ning saada tänu võimsamale eluenergia liikumisele kehas parem kontakt endas toimuvaga ja kõigega, mis elab ja hingab.

Eriti tõhus on hingata kord nädalas 10 korda järjest. Meil ongi käimas 10 õhtu sari. 10 kohtumisega õpime tunnetama eri energiaid, jääma püsima keskmesse ja säilitama tasakaalu, suurendades positiivseid vibratsioone enda ümber. Parandame suhteid, endassesuhtumist ning võimet armastada ja olla armastatud. Liigume armastuse, rahu ja keskmesoleku sagedusse. Abiks on vabastav hingamine ja Sanaya Romani raamat “Ärkvelolekust tulenev vägi.”

Hingamissarja “Ärkveloleku vägi” kolmanda õhtu teema on “Teadlikkus oma kehast, mõtetest, tunnetest. Tegelikkuse loomine.”

Inimesed kiirgavad pidevalt energiat välja. Iga inimene, keda sa kohtad, mõjutab sind mõnevõrra erinevalt. Jälgi oma keha asendit, kui oled kellegagi koos. Kas su õlad vajuvad längu või seisad sirgelt? Kas su käed on risti rinnal või paned nad selja taha, südamepiirkonda avatuks jättes? Sinu keha annab sulle alati kätte niidiotsad tõlgendamiseks, kuidas sa ühe või teise inimesega suhtled.

Teadlikkus oma kehast, mõtetest ja tunnetest laseb sul avastada, kuidas teised inimesed sulle mõjuvad.  Hakka seda märkama. Kellega koos olles hakkad mõtlema hoopis teistele asjadele, kui muidu ja kellega tunned end väsinuna, armastava või energiast pakatavana?  Väldi olikordi, kus inimesed sind kurnavad, selle asemel, et innustada ja inspireerida. Loobu enese ja teiste süüdistamisest. Sul on raske luua harmoonilisi suhteid, kui pead iseennast halvaks või puudulikuks.  Ütle: “Olen nii täiuslik, nagu olen.” Ole iseendaga pidevalt kontaktis ja küsi: “Kas ma tunnen ennast hästi?” Ei ole mingit põhjust viibida inimeste seltsis, les panevad sind endast halvasti arvama. Kui sa soovid tervendavaid suhteid, siis tunneta, kui palju on vaja anda ja kui palju vastu võtta. Energiavahetus võiks olla võrdväärne ja energia liikuda mõlemas suunas.

Tegelikkuse loomine käib tunnete kaudu. Lood kiiremini, kui loodavasse usud, seda armastad, ihaldad ja soovid. Suudad toime tulla teiste inimeste tugevate tunnetega, kui rahustad maha oma tunded ja kuulad ennast. Kui satud olukordadesse, mis nõuavad sinult liiga palju või kus sind ei väärtustata, siis puhasta oma väli negatiivsest energiast. Aja selg sirgu, muuda kehaasend jõuliseks ja loobu kaldumast ette- või tahapoole.  Väljenda oma tundeid, neist rääkides kas endale või salvestusseadmesse, või kirjuta need üles. Teisi tuleb kuulata vaigistatud meelega. Siis suudad sa ka juhtida energia liikumist enda ja teiste vahel. Harjuta mitte midagi tegemist, mitte milelegi mõtlemist ega reageerimist. Märka samal ajal helisid, lõhnu, ruumi ja sõnadeta energiavahetust enda ja teiste vahel. Jälgi oma enesetunnet, vaatle seda, mida öeldakse. Teadvusta endale maailm, milles elad. Teadvusta sõnumeid universumi kõrgematelt armastavatelt jõududelt ja pööra tähelepanu sellele, kuidas need sulle mõjuvad.

Sisemise harmoonia saavutamisel toetab meid sakraalarhitektuur ja Jaani kiriku aura. Selles iidses väepaigas, pühakohas on saadud unustamatuid hingamiskogemusi.

Juhendab Reet Karro, Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeut. Reet on vabakutseline tõlkija, pakub hingamisteraapia, reiki ja massaaži seansse oma Hingamisstuudios ja korraldab reikikursusi.

Kaasa võtta joogamatt keha alla, magamiskott/tekk pealevõtmiseks, veepudel suu kuivamise puhuks ning soovi korral padjake.

Veel ei ole hilja liituda kogu sarjaga. Kogu sarja põhjalik tutvustus koos kuupäevadega: https://hingamisstuudio.ee/2013/08/arkveloleku-vagi/

Hind: ühe korra eest 12, kolme korra kaardi eest 35 ja viie korra kaardi eest 58 eurot.

Maksta saab ettemaksuna: Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro       reet@hingamisstuudio.ee        tel 56 49 27 69

Kujutis: Sura Nualpradid, FreeDigitalPhotos.net