Elu vaimsete seaduste kursus vabastava hingamisega

Kursus algab sissejuhatava kohtumiskorraga ja hingamisega 28.10.2015, järgneb sissejuhatav kohtumiskord ja hingamine  4.11. Kursuse põhiosa, seitsme vaimse seaduse õpitoad koos vabastava hingamisega toimuvad 11.11-23.12 ja viimasel, 10. korral teeme kokkuvõtte kõigist seadustest ja hingame aasta kokkuvõtlikul hingamisel 30.12. Kõik kohtumiskorrad toimuvad kell 18.15-20.30 Hingamisstuudios, läbiviijaks Reet Karro. Kõik on oodatud!

linux fractals 1680x1050 wallpaper_www.miscellaneoushi.com_18Deepak Chopra on kirjutanud raamatu „Edu seitse vaimset seadust”, mis tema enda sõnul võiks sama hästi kanda ka pealkirja „Elu seitse vaimset seadust”. Viimasest variandist me lähtumegi. Ideeks on laiem vaatenurk edule ja küllusele, harmoniseerumine loodusega ning muretu, rõõmus ja armastav loomine.

Chopra järgi on seadus protsess, milles avaldumatu saab avaldunuks, vaatleja vaadeldavaks ja nägija maastikuks ning mille kaudu unistaja avaldab unistuse. „Kõik loomisprotsessid on protsess, mille kaudu Mina ehk jumalikkus väljendab ennast. Liikumises olev teadvus väljendab ennast universumi objektidena igaveses elutantsus. /…/ Universumi füüsilised seadused on tegelikult kogu see liikuva teadvuse ehk liikuva jumalikkuse protsess. Kui mõistame neid seadusi ja rakendame neid oma elus, siis saame luua kõike, mida tahame, sest needsamad seadused, mida kasutab loodus metsa või galaktika või tähe või inimkeha loomiseks, saavad kutsuda esile meiegi sügaivamate soovide täitumise.”

/Deepak Chopra „Edu seitse vaimset seadust”/

Vabastav hingamine on teraapiline hingamistehnika, mille eesmärk on leevendada sünnitrauma ning saada parem kontakt oma sügavama olemusega ja samas ka kõiksusega. Lõõgastumine ja hingamisprotsess virgutavad meie kehas elujõudu (pranat), mis uhub oma teelt kõik takistused, seisva energia ja blokeeringud.

Vabastav hingamine on lihtne, õrn, kuid võimas hingamistehnika, mis ei too teadvusesse mitte ainult meie alateadvuses hoitud uskumusi ja emotsioone, vaid ka suhteid, mis meil on oma kehaga, endaga, oma lähedaste ning maailmaga. Hingamine toimib sillana teadvuse ja alateadvuse, vaimu ning keha vahel. Sessiooni käigus näevad paljud oma probleemide algpõhjusi, tunnetades samal ajal kogu oma potentsiaali ja praeguses olukorras peituvaid mõõtmatuid võimalusi.

Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/.

Nagu paljusid teraapiaid, soovitakse ka vabastavat hingamist rakendada kuurina, regulaarsete ajavahemikega. Üks kord nädalas on väga hea sagedus ja 10 korda järjest loob püsiva terapeutilise efekti. Seetõttu on Hingamisstuudio juba viis aastat pakkunud võimalust osaleda 10 õhtu sarjades või kursustel. Seekordne kursus on „Elu vaimsed seadused.” Kursuse põhiosa moodustavad seitse kohtumiskorda 11. novembrist 23. detsembrini. Sellele eelnevad kaks sissejuhatavat korda (28.10 ja 4.11) ning järgneb kümnes kohtumine, kokkuvõte seadustest. Vabade kohtade olemasolul saab osaleda kursusel ka ühe korra kaupa.

Kursus toimub Hingamisstuudios.

Juhendab ja hingamist toetab Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeut Reet Karro. Reet tegutseb vabakutselise tõlkijana ning pakub vabastava hingamise, reiki ja India peamassaaži individuaalseansse, viib läbi reikikursusi ja erinevaid enesearenduskoolitusi.

Kuupäevad ja teemad on:

Sissejuhatavad korrad

 1.      28.10   Vabastav hingamine ja elu vaimsed seadused

 2.      04.11   Sissejuhatus elu vaimsetesse seadustesse ja teraapiagrupi kokkusulatamine

Kursuse põhiosa:

 1.      11.11   Puhta potentsiaalsuse seadus.

Oma olemuselt olen puhta potentsiaalsusega üks. Minu sisemiseks toetusobjektiks on mu enda vaim, mitte välised pidepunktid. Toetudes oma vaimule, olen keskmes.

 2.      18.11   Andmise seadus

Mida rohkem annan, seda rohkem saan. Annan teistele seda, mida soovin ka endale. Kui soovin saada, mida tahan, aitan teistel saada, mida nemad tahavad.

 3.      25.11   Karma ehk põhjuse ja tagajärje seadus

Mida külvan, seda lõikan. Mul on igal hetkel valik ja teen teadlikult ennast toetavaid ja avardavaid valikuid. Vabanen mineviku karmavõlgadest, ületan karma.

 4.      02.12  Vähima pingutuse seadus

Teen vähem ja saavutan rohkem. Lõpuks ma ei tee midagi ja saavutan kõik. On vaid nõrk idee ja see avaldub pingutuseta.

 5.      09.12   Tahte ja soovi seadus

Teadlikku muutust saab teha tahte ja tähelepanuga. Tähelepanu annab energiat ja tahe muundab. Tahte suunamine tähelepanu objektile kutsub esile soovitud tulemuse.

 6.      16.12   Kiindumatuse seadus

Omandamaks midagi, loobun kiindumisest sellesse. Kiindumus põhineb turvatunde puudusel, kiindumatus aga kõhklematul usu minu tõelise Mina jõusse.

 7.      23.12   Dharma ehk elu eesmärgi seadus

Olen avaldunud füüsilises kujus ülima eesmärgi saavutamiseks. Mul on ainulaadne anne inimkonna teenimiseks ja selle avaldumisviis. Leian selle ja väljendan seda.

Kokkuvõtlik kord:

30.12   Kokkuvõte elu vaimsetest seadustest

Teeme kokkuvõtte elu vaimsetest seasustest, koos käidud teest ja aastast 2015.

10 kohtumiskorda koos moodustavad tervikliku ja loogiliselt üles ehitatud programmi. Kuid kasu on juba ühestki osalemiskorrast – kutsume ka aeg-ajalt hingama.

Kaasa võtta: matka- või joogamatt, magamiskott/tekk pealevõtmiseks, veepudel suu kuivamise puhuks ning soovi korral midagi pehmet pea alla.

Kursus maksab: 10 korda/110 €, 9 korda/104€, 8 korda/96€, 7 korda/80€, 6 korda/72€, 5 korda/65€, 4 korda/54€, 3 korda/42€, 2 korda/27€, 1 kord/14€

Kursusetasu võib maksta sularahas kohapeal või eelnevalt kontole Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146.

9-10 korda võib maksta ka kolmes osas ja 4-8 korda kahes osas.

Palume ette registreeruda siin:

Info: Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee      tel 56 49 27 69

Kujutis: Linux HD. Vt siit.