“Karma” ehk Põhjuse Ja Tagajärje Seaduse õpituba

linux fractals 1680x1050 wallpaper_www.miscellaneoushi.com_18“Karma” on nii tegu kui ka selle teo tagajärg; ta on ühtaegu põhjus ja tagajärg, sest iga tegu tekitab energiajõu, mis pöördub meie juurde samasugusel viisil tagasi. Karma seaduse kohta pole midagi teadmata. Igaüks on kuulnud väljendit “mida külvad, seda ka lõikad”. On ilmselge, et kui tahame oma elus luua õnne, siis peame õppima külvama õnneseemneid. Seepärast tähendabki karma teadlikku valikutegemist.

Põhiolemuslikult oleme sina ja mina lõpmatud valikutegijad. Oma elu igal hetkel oleme selles kõikide võimaluste väljas, kus meil on ligipääs lõpmatule hulgale valikuile. Mõned nendest valikutest teeme teadlikult, samal ajal kui teised teeme ebateadlikult. Aga parim viis mõista ja maksimaalselt kasutada karma seadust on saada teadlikuks valikutest, mida teeme igal hetkel.”

/Deepak Chopra “Edu seitse vaimset seadust”/

Vabastav hingamine on hingamisteraapia liik, mis keskendub kehas asuvate pingete vabastamisele läbi ühendatud ja sügava hingamise. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, sünnib rõõm. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Õpituba on pühendatud Deepak Chopra raamatus “Edu seitse vaimset seadust” käsitletud Karma ehk Põhjuse Ja Tagajärje Seadusele, mille kohaselt on meil igal hetkel valik teha ennast toetavaid ja avardavaid valikuid ning parandada kunagiste valikute tagajärgi ja iga valikut tehes tuleks arvestada avardumise või ahistuse tunnet kehas.

Tutvume, teeme seaduse selgeks teoreetiliselt, õpime seda tundma aktiivmeetodil ja lõpuks hingame vabastavalt, viies uued tõed oma alateadvusesse. Pärast hingamist jagame kogetut ja teeme lõpetuseks väeringi.

Õpituba toimub Hingamisstuudios.

Juhendab ja hingamist toetab Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeut Reet Karro.

Aeg: 25.11 kell 18.15-20.30.

Kaasa võtta: magamiskott/tekk pealevõtmiseks ja pudel vett ning soovi korral villased sokid jalga ja midagi pehmet pea alla.

Hind: 14 €, kui see jääb ainsaks osalemiskorraks. Mida rohkematel kordadel osaletakse, seda vähem maksab üksikkord. 

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146 või sularahas kohapeal.

Palume oma tulekust teada anda:
Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69.

Kujutis: Linux.