ALGALLIKA MEETODIL VABASTAVA HINGAMISE KURSUS 5

Kevadine krookusVabastav hingamine on kaasaegne kehatehnika, millega saab tõsta oma energiataset ning vabastada kogunenud emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid. Vabastav hingamine loob ühendussilla meie tunnete, mõtete, keha ja alateadvuse vahel, hingates saame enesega sügavamalt kontakti, kogeme sügavat introspektsiooni ning saavutame füüsilise ja hingelise rahulolu. Vabastav hingamine alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali.

Algallika Protsess ja Hingamistöö on süsteem, mis aitab tervendada eluvähendavaid otsuseid, mis me tegime oma üsasoleku ja sünni ajal ja järgselt ja mis on meie konfliktide aluseks. See süsteem on loodud Binnie A. Dansby poolt tema 30-aastase töö tulemusena hingamistreenerina, sünnitajate ettevalmistajana ja sünnitoetajana. Algallika Protsess ja Hingamistöö aitab liikuda ohvriseisundist loojaseisundisse ning propageerib ohutuid ja õrnu hingamispraktikaid.

„Talvest kevadesse” on viies terviklik Algallika meetodil hingamisõhtute sari Hingamisstuudios, Tartu Raekoja platsis asuvas teraapiakeskuses, kus kvalfitseeritud Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeut Reet Karro võtab vastu individuaalkliente ning korraldab grupihingamisi ja reikikoolitusi.

Sarja eesmärk on jõuda talveunest kevadisse ärksusesse ja värskusesse, ärgata koos loodusega. Varasematel Algallika sarjadel osalenud on tunnetanud meelerahu ja sisemise kindluse kasvu ning ka lihtsalt rõõmu ja naudingut hingamisest. Soovitame seda teistelegi.

Soovitatav on osaleda kõigil kümnel korral, sest hingamisõhtud moodustavad kavakindla terviku. Aga kui regulaarne kohalkäimine pole võimalik, on soovijad vabade kohtade olemasolul lahkelt oodatud osalema siis kui saab, või ka ühekordselt katsetama ja uudistama.

1.     14. märts   Algallika Protsessi ja Hingamistöö alustõed

2.     21. märts   Ohvrimõtlemisest lahti

3.     28. märts  Hommikupalve ja hommikune häälestus

4.     11. aprill   Õhtupalve kui kokkuvõte päevast

5.     18. aprill   Ema, isa ja Püha Kolmainsus

6.     25. aprill   Südame äratamine koos Sisemise Lapsega

7.     02. mai     Tänutunne kui loojateadvuse võti

8.     09. mai     Olen süütu ja väärin armastust

9.     16. mai     Armastan iga rakku oma kehas (seksuaalsus ja sensuaalsus)

10.   23. mai      Iga suhe peegeldab mu tähtsaimat suhet – suhet iseendaga

Õhtud toimuvad kell 18.15-20.30 neljapäeviti 14. märtsist 23. maini. Vajalik on oma varustus: vähemalt pealevõetav tekk või magamiskott, alusmatina võib vajadusel kasutada ka kohapealseid õhukesi joogamatte.

Hinnad

3 korda: 33 € (püsikliendile* 32 €)

1 korra hind ühe korra kaupa makstes: 12 eurot (püsikliendile* 11 eurot)

*Püsiklient käis 2012. a Hingamisstuudios vähemalt seitsmel korral või on käinud sellel aastal kokku kümme korda.

Oodatud on nii algajad kui kogenud hingajad. Sarjaga võib vabade kohtade olemasolul alati liituda.

Vajalik varustus:

mugav riietus, magamiskott sissepugemiseks VÕI tekk pealevõtmiseks ja rätik pea alla panemiseks JA veepudel suu kuivamise puhuks; soovi korral villased sokid

Registreerimine ja teave:

reet@hingamisstuudio.ee

 

Kujutis: Graeme Weatherston, FreeDigitalPhotos.net