2020. aasta lahtihingamine

Esimene Juugakoja kõigile mõeldud hingamisüritus alanud aastal. Vaatame hetkeks tagasi lõppenud aastale ja anname rohelise tee oma soovidele ja unistustele, mille täitumist ootame aastalt 2020. Koostame soovitahvli ja anname sellele energiat vabastavalt hingates.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Loe veel: http://www.juugakoda.ee/teraapiad/hingamisteraapia/vabastav-hingamine/

9. jaanuari hingamisõhtu teema on aasta lahtihingamine.

Räägime oma uue aasta soovidest ja unistustest, koostame nende soovitahvli ning anname sellele energiat hingates. Täispika hingamissessiooni alguses teeme läbi päevakohase meditatsiooni.  Hingamise järel vahetame teetassi juures muljeid kogetud hingamiselamustest ja lõpetame väeringis.

*****

Kaasa soovitame võtta naturaalsest materjalist pleedi/teki mati ja keha vahele), rätiku või salli pea alla, villased sokid jalga ja pudeli joogivett. PVC alusmatid ja pealevõetavad pleedid on olemas.

Hind: kuna tegu on aasta esimese üritusega, siis sõbrahind 12 eurot.

Panka makstes on saaja Juugakoda, IBAN EE752200221066957510 (Swedbank), viitenumber 202015 ja seletus “hingamiskursus” või “töötuba” ja kuupäev.

Registreerimine ja info:

Reet Karro   reet@juugakoda.ee   tel 56 49 27 69

Tänu kujutise eest: Gerd Altmann portaalist Pixabay