Kohtumine Reet Karroga Arengutee Klubis 15. oktoobril 2014

Tartus käib Dorpati Konverentsikeskuses koos enesearengust huvitatud inimeste Arengutee Klubi. Kolmapäeval, 15. oktoobril, kl 18 tuleb klubile külla ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö terapeut, reikimeister-õpetaja ja energeetiline massöör Reet Karro.

Aldo Luud Naistelehele

Lisaks Reeda enda tervenemisloole tuleb juttu:

  • miks on paljudel raske hingata, miks hingab enamik inimesi pinnapealselt ja elab poole rinnaga, lubamata endal kogeda elu võimaluste küllust;

  • mis meetod on ALGALLIKA protsess ja hingamistöö;

  • miks on haigutamine kasulik ja miks see võiks olla ühiskondlikult lubatav eneseabitehnika, mitte ebaviisakus;

  • mis on energia hingamine – kuidas hingata koos õhuga sisse väestavat pranat;

  • kuidas on energia hingamine ja andestamine mõjutanud esialgu probleemidega kimpus olnud kliente;

  • kuidas saab hingamisega reguleerida oma energia- ja stressitaset;

  • mis on reiki ja kuidas saab seda kasutada enese ja oma lähedaste aitamiseks;

  • reiki viiest põhimõttest ja kuidas nende omaksvõtmine on reikiõpilastele mõjunud.

  • mõnede reikiravi saanud inimeste ja reikikursustel käinud inimeste lugudest

    NB! Teeme läbi praktilise testi oma hingamise uurimiseks ja mitmeid hingamisharjutusi, mida saab igal ajal kasutada oma energia- ja stressitaseme reguleerimiseks ning meeleolu parandamiseks.

REET ISEENDAST:

Olen läbi teinud tõelise teekonna intellektuaalselt arenenud, ülikooli Cum Laude lõpetanud, välisele edule orienteeritud, kuid madala enesehinnangu, ärevuse, depressiooni ja tervisehädadega maadelnud noorest naisest täielikult keskmes elavaks ja oma sisehäält kuulavaks küpsemaks inimeseks, kelle juurde tullakse õppima ja abi küsima. Olen tervendanud hulga isiklikke teemasid. Oma viienda lapse sünnitasin ekstaasis, vabastava hingamise toel. Lapsed ongi minu suurimad õpetajad. Minu õpiprotsess pole veel kaugeltki lõppenud, ka suguvõsa energia tervendamine alles käib. Ja see ongi põnev.”

Reet tegutseb igapäevaselt Tartus Hingamisstuudios. Ta võtab vastu kliente, juhendab hingamisgruppe, korraldab reikikursusi ning saadab soovijaile kaugreikit. Tema iganädalasel uudiskirjal on ligi 300 lugejat! Reeda pakutavad teraapiad ja õpetused vabastavad kehas blokeeringuid ja virgutavad elujõudu, et enesetervendusjõud saaks veelgi tõhusamalt oma tööd teha.

 

Loe lisaks: