“Algallika meetodil vabastava hingamise töötuba “Südame äratamine” Südame Tarkuse Päevadel

Nutdanai_ID-10025985Pühapäeval, 19. oktoobril kell 14.30-16.30 Reiniku Kooli väikeses saalis

 

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali.

Algallika Protsess ja Hingamistöö on süsteem, mis aitab tervendada eluvähendavaid otsuseid, mis me tegime oma üsasoleku ja sünni ajal. See süsteem on loodud Binnie A. Dansby poolt tema 30-aastase töö tulemusena hingamistreenerina, sünnitajate ettevalmistajana ja sünnitoetajana. Algallika Protsess ja Hingamistöö aitab liikuda ohvriseisundist loojaseisundisse ning propageerib ohutuid ja õrnu hingamispraktikaid.

Algallika õpetuse kohaselt on Süda üks tähtsamaid energiakeskusi, armastuse asupaik, ülemiste ja alumiste energiakeskuste tasakaalustaja. Südame rakud on väga intelligentsed, neil on oma teadvus. Südame kaudu oleme ühenduses galaktika südamega.

Räägime südames elamisest, südamekesksusest ja teeme läbi Binnie A. Dansby võimsa südame äratamise meditatsiooni, mille käigus avame kõik tšakrad koos oma Sisemise Lapsega. Hingame vabastavalt.  Lõpus hingamiskogemuste jagamine ja väering.

Juhendavad ja hingamist toetavad Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeut Reet Karro ja Algallika terapeudiõppes kaks aastat õppinud Margaret Neithal ja Kristel Tikk. Reet tegutseb vabakutselise tõlkijana ning pakub vabastava hingamise, reiki ja India peamassaaži individuaalseansse omaloodud Hingamisstuudios, korraldab reikikursusi ning on juhendanud hingamisgruppe juba neli aastat.  Muidu muud tööd tegevad Margaret ja Kristel on sinasõbrad vabastava hingamisega ja neil on küllaga toetamiskogemust.

 

*****

Kaasa võtta joogamatt, fliis või pleed pealevõtmiseks, rätik pea alla ja veepudel suu kuivamise puhuks.

Kõiki pühapäevaseid loenguid, töötubasid ja kontserte sisaldav Südame Tarkuse Päevade päevapilet maksab töötavale inimesele 10 ja mittetöötavale 8 eurot. Ürituse osaluspanus: töötavatel inimestel 2 eurot, mittetöötavatel 1  euro.

 

Info:

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee,   tel 56 49 27 69

www.hingamisstuudio.ee

 

Kujutise autor: Nutdanai,  http://www.freedigitalphotos.net/