Dünaamiline hingamine ehk hingamisrännak Hingamisstuudios 5. mail 2015

Angela Aru mandala ÜheshingamineAlustame tutvustus- ja jagamisringiga, järgneb lühike juhitud lõdvestumine, mille järel juhirolli võtab üle muusika. Hingame eri tempoga ja dünaamikaga sugestiivsete muusikapalade saatel, mis vabastavad meist eri tahke ja viivad meid eri paikadesse. Lõpeb jagamisega teelauas ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, tõuseb energiatase, võivad paraneda väiksemad terviseprobleemid. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/.

Kavas on järjekordne dünaamiline hingamine ehk hingamisrännak. Kui tavalistel hingamisõhtutel on välja kuulutatud teema, millega tegeleme eri tasanditel – teoorias, meditatsioonis ja hingamise käigus, tehes lisaks enne hingamist sobivad taotlused, siis dünaamilisel hingamisel anname oma ootused vabaks ja usaldame seda, kuhu hingamine ja saatemuusika meid viivad. Kuna sugestiivsed muusikapalad vahelduvad, võime tegeleda mitme eri teemaga ja tervendada end eri kohtadest, igaüks just sealt kust vaja. Hingamisele eelneb kohalolijate enesetutvustus, vajadusel hingama õpetamine, ühishingamisele järgneb hingamiskogemuste jagamine teelauas ja väering.

Ka neil, kes on sama muusikaga korra juba hinganud, võib see kord olla hoopis teistsugune, sest kaht sarnast hingamisprotsessi ei ole.

*****

Kaasa võtta magamiskott/tekk ning soovi korral veepudel, padjake ja villased sokid.

Kestus 2 tundi, kell 18.15-20.15

Hind 12 €

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146

või sularahas kohapeal.

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro                reet@hingamisstuudio.ee                 tel 56 49 27 69