Kaugmeditatsioon/kaughingamine “11.11.13” ehk “Üks maailm, üks inimkond.”

Do as One 3

Portaal Do As One veab juba 2008. aastast alates üleilmset rahukampaaniat eesmärgiga saada 11. novembril koos hingama 1 miljard inimest. Kampaania märksõnadeks on tingimusteta armastus, hinge, vaimu ja kehatoit, rahu, tervis, üksolemine, harmoonia, kaastunne, rõõm, ilu, teadik hingamine, küllus, tänulikkus ja andestus.

Sel aastal on üleilmse ühismeditatsiooni kellaaeg Eesti aja järgi 23.00 ja ühishingamise kellaaeg 00.00. Kampaanias osalejad on kutsutud ühinema väikestesse gruppidesse ja koos mediteerima-hingama. Kuna Eestis on novembriõhtud pimedad ja jahedad, on palju mõnusam jääda sooja ja turvalisse koju, kuid teha seda ikkagi teistega koos.

Reet Karro on väljaõppelt hingamisterapeut ja reikimeister, meditatsioonide läbiviimine kuulub mõlema võtmeoskuste hulka. Ta on juhtinud meditatsioone juba kolm aastat. Ajaga on tekkinud oskus ise meditatsiooni ajal lõdvestuda ja kuulata oma jumalikku juhatust. Juhendaja lõdvestumine aitab hõlpsamini lõdvestuda ka mediteerijatel. Kuula katkendit tema 12.12.12 peetud meditatsioonist „Kristusteadvuse äratamine” (10 minutit): https://soundcloud.com/reet-karro/kristusteadvuse-aratamine

Palun kaaluge, kas soovite osaleda juhendatud kaugmeditatsioonil. Kui jah, siis tehke energiavahetust kindlustav ülekanne endale jõukohase summaga:

saaja: Reet Karro FIE

konto:         Swedbank      221022815146

                     SEB pank       10010628009010

                     Nordea pank 17001267071

selgitus: Kaugmeditatsioon

Pärast ülekannet registreerige end siin.

Registreerimise järel saate juhtnöörid ja Teiega arvestatakse.

Kõik registreerunud saavad ürituse päeva hommikul lingi audiomeditatsioonile. Kellaaega võib valida, kuid soovitus on alustada meditatiivse tegevusega (sirutusharjutused, jooga, väristamine, meditatiivne tants või laul) kell 23 ja alustada mediteerimist kell 23.30, et kogeda reaalajas toetust ja ühenduda teiste mediteerijatega. Kell 00.00 on osalejal valik, kas jätkata audiolindi saatel sügavat ühendatud hingamist või siirduda kampaania Do As One hingamisruumi, et ühineda hingajatega üle maailma. Hingamisaeg on täpselt 11 minutit. Vara magamaminejad võivad meditatsiooni läbi teha ja toetust vastu võtta ka magades, lugedes või kuulates enne und meditatsiooni teksti ja häälestudes eelseisvale.

Kõik osalenud saavad Reedalt tagasisidet ja samamoodi on tagasiside oodatud ka osavõtjatelt. Lugege eelmiste kaugürituste tagasisidet.

Hind: endale jõukohane ja energiavahetust kindlustav annetus vastavalt võimalustele.

Registreerimine ja info:

Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69