Vabastava hingamise õpituba algajatele ja taasalustajatele

Angela Aru mandala ÜheshingamineVabastava hingamise ja Algallika meetodi ABC. Binnie A. Dansby Algallika meditatsioon. Hingame Algallika meetodil, toetavate afirmatsioonide ja tervendavate puudutuste toel. Lõpus jagame hingamisel kogetut teetassi juures ja teeme väeringi.

Vabastav hingamine on teraapiline hingamistehnika, mis keskendub kehas asuvate pingete vabastamisele läbi ühendatud ja sügava hingamise. Enamik tänapäeva inimesi hingab pinnapealselt. Niimoodi hingates võib tekkida tunne, et hing pitsitab, südames on raske ja ei ole energiat ega jaksu elada. Vabastava hingamise seansil õpetab juhendaja meid muutma oma hingamist sügavamaks ja teadlikumaks. Sügav teadlik hingamine aitab nii keha kui hinge. Loe edasi.

Algallika Protsess ja Hingamistöö on Binnie A. Dansby loodud süsteem sünnieelselt, sünni ajal ja pärast sündi tehtud eluvähendavate otsuste tervendamiseks. Algallika Protsess ja Hingamistöö on nii filosoofia kui psühho-spirituaalne praktika, mis kasutab hingamist kui vahendit, mille abil vabastada piiravad füsioloogilised ja psühholoogilised mõttemustrid ning stress. On võimalik täielikult vabaneda algsest traumast ning transformeerida alateadlik mulje sünnist õrnaks ning teadlikuks kogemuseks. Loe edasi.

Hingamisstuudio pakub juba kolmandat aastat soovijatele võimalust vabastavalt hingata grupis või individuaalselt. 

Õpituba toimub mattidel istudes ja lebades.  Matid on koha peal olemas, kaasa tuleks kaasa võtta fliis või tekk enese katmiseks. Paha ei tee ka villased sokid, pudel vett ja sall või rätik pea alla panemiseks.

Õpituba kestab 3×45 min.

Tellimine ja info:

Reet Karro      reet@hingamisstuudio.ee      tel 56 49 27 69