Kaugmeditatsioon/kaughingamine “Südamete ühendamise meditatsioon”

Heart mandalaÄsjailmunud Aive Antsovi koostatud ingliraamatus “Inglite kallistus“ on Triin Anni kanaldatud südamete ühendamise inglimeditatsioon teemantkiirega. Teksti saab kasutada nii mediteerimiseks kui vabastava hingamise süvitsiminekuks. Jätame valiku osalejatele.

Reet Karro on väljaõppelt hingamisterapeut ja reikimeister, meditatsioonide läbiviimine kuulub mõlema võtmeoskuste hulka. Ta on juhtinud meditatsioone juba kaks aastat, esialgu ärevalt ja paberilt lugedes, ajaga on tekkinud oskus ise meditatsiooni ajal lõdvestuda ja kuulata oma jumalikku juhatust. Juhendaja lõdvestumine aitab hõlpsamini lõdvestuda ka mediteerijatel. Kuula katkendit tema 12.12.12 peetud meditatsioonist „Kristusteadvuse äratamine” (10 minutit): https://soundcloud.com/reet-karro/kristusteadvuse-aratamine

Äsjailmunud Aive Antsovi koostatud ingliraamatus “Inglite kallistus” on Triin Anni kanaldatud südamete ühendamise inglimeditatsioon teemantkiirega, mis ühendab inimesed tingimusteta armastuse teemantkiirega üksolemise võrgustikku. Meditatsiooni mõjul tugevneb meis maandatus, südameenergia ja tingimusteta armastus.

Meditatsiooni võib läbi teha lihtsalt lõdvestudes ja mediteerides, kui ka vabastavalt hingates, olenevalt eelistustest ja kogemustest.

Vabastavalt hingata oskajatel soovitame valida hingamisega variant. Palun valige kas soovite osaleda ja kas hingamisel või meditatsioonil. Seejärel tehke energiavahetust kindlustav ülekanne endale jõukohase summaga:

saaja: Reet Karro

konto:         Swedbank      1102406747

                     SEB pank       10010628009010

                     Nordea pank 17001267071

Pärast ülekannet registreerige end vastavalt kas kaugmeditatsioonile või kaughingamisele siin.

Registreerimise järel saate juhtnöörid ja Teiega arvestatakse.

Kõik registreerunud saavad ürituse päeva hommikul lingi kas audiomeditatsioonile või juhendatud hingamisele. Kellaaega võib valida, kuid soovitus on teha seda kell 22, et kogeda reaalajas toetust ja ühenduda teiste mediteerijate/hingajatega. Vara magamaminejad võivad meditatsiooni läbi teha ja toetust vastu võtta ka magades, lugedes või kuulates enne und meditatsiooni teksti ja häälestudes eelseisvale.

Kõik osalenud saavad Reedalt tagasisidet ja samamoodi on tagasiside oodatud ka osavõtjatelt. Lugege eelmiste kaugürituste tagasisidet.

Hind: endale jõukohane ja energiavahetust kindlustav annetus vastavalt võimalustele.

Registreerimine ja info:

Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69

Kujutise autorlus: Daniel B. Holeman,  http://earthangels-angeliclightworkers.com/photo/heart-mandala-center