Ilmus “Inglite kallistus”

Ajakirjanik Aive Antsov teeb intervjuusid tervendajate ja väeinimestega ning avaldab neid ka raamatutena. Teine hobi on tal ingliraamatute kokkupanek.  Raamatus “Inglid ja planeet” pidasid mõned naised paari kuu vältel inglipäevikuid ja avaldasid nende kokkuvõtted.

Inglite kallistus2013. aasta aprillis ilmus tema uusim ingliraamat “Inglite kallistus”. Siin on väikesesse formaati mahutatud luuletusi, paljude inimeste lugusid, meditatsioone ja nõuandeid inglitega suhtlemiseks. Raamat valmis inglite toetuse ja abiga.

Raamatu moto võiks olla inglisõnum “Inimesed kogevad energeetiliselt, et planeet Maa on muutumas ja tervenemas. Uus aeg ei too enam piiratud teadmisi. Uus ajatu soosib teadmisi ja oskusi,  mis õpetavad vabadust ja loomingut, ja inimesed kogevad, et teadvusel ja tunnetusel ei ole piire. Me kõik oleme üks osa Suurest Teadvusest. Ja loome oma elus edukat koostööd.”

Aitäh, Aive!

Raamatut saab Tartus osta poodidest Apollo ja Rahva Raamat või tellida veidi soodsamalt otse Aive Antsovilt tel 53329293.