Hingamisstuudio hingamisõhtu “Sisemine Laps” 26. aprillil 2012

Vabastav hingamine 26. aprillil kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisõhtu. Alustatakse jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb teelaua ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, tõuseb energiatase, võivad paraneda väiksemad terviseprobleemid. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/ Üks vabastava hingamise meetoditest on Binnie A. Dansby ALGALLIKA Protsess ja Hingamistöö.

Hingamisstuudios osutusid sel kevadtalvel väga populaarseks ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö meetodil hingamisõhtud „Sisemine Isa”, „Sisemine Ema” ja „Sisemine Laps”, kuhu ei pääenud kaugeltki kõik soovijad, gruppi mahtunud aga olid rõõmsad ja rahul, märgates enda juures soovitud muutusi. Paljude soovil kordab Reet neid õhtuid aprillis ja mais. Hingamisõhtutel käsitleme päevateemat mitme nurga alt – tutvustame grupiliikmete ootusi, kuulame lühiloengut, väljendame reaktsioone sellele, hingamist alustame teemakohase meditatsiooniga ja ei unusta teemat ka täispika vabastava hingamise seansi ajal. Pärast hingamist jagame kogetut ja joome teed. Õhtu lõpetab ühine mantra.

Õhtud toimuvad neljapäeviti kell 18.15-20.30.

26. aprillil toimuva neljanda hingamisõhtu teema on „Sisemine Laps”.

Algallika õpetuse kohaselt elab laps, kes Sa kunagi olid ikka veel Sinu täiskasvanud minas. Sul on võimalik hakata selle lapse vanemaks, just selliseks, kes toetab sinu püüdlusi ning kes armastab Sind, seadmata selleks ainsatki tingimust. Sul on võimalik märgata selle lapse vajadusi, lubada tal mängida, ennast toetatuna ja turvaliselt tunda, kõik selleks, et muutuda terviklikumaks ja õnnelikumaks inimeseks. Vabastav hingamine 26. aprilli hingamisõhtul annab selleks hea võimaluse.

Sisemise lapse teema puudutab ka mehi ja aitab neil paremini kontakti saada oma vajadustega ja iseendaga.

*****

Kaasa võtta magamiskott/tekk.

Osavõtutasu 11 eurot (püsiklientidele 10 eurot). Ülejäänud kuupäevad ja teemad: https://hingamisstuudio.ee/sisemine-perekond-aprill-mai-2012/

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või 10010628009010 või sularahas kohapeal.

Arve vajajad palun saatke vastuskirjas oma andmed ( nimi/firma, aadress).

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro                reet@hingamisstuudio.ee  tel 56 492 769