Vabastava hingamise koolitus “Olen ühendatud armastuses”

 

Angela Aru mandala ÜheshingamineBinnie A. Dansby Algallika protsessi- ja hingamistöö keskendub nende otsuste tervendamisele, mida me tegime üsasolemise, sünni ja esimeste elutundide ajal.

Kas tunnete end tihti üksildasena, isegi kui olete suhtes või teistega koos? Kas leiate, et olete ära lõigatud, eraldatud? Kas kardate oma suhte või pere tuleviku pärast, muretsete, et võite kallitest lähedastest inimestest ilma jääda, või ei suuda üle saada suhte purunemisest / lähedase kaotusest?

Need mõtted ja seisundid lähtuvad ohvriteadvusest ja väljendavad tegelikult negatiivseid baasuskumusi, mille laps teeb elu kohta pärast sündi. Kuna enamik tänaseid täiskasvanuid lahutati pärast sündi emast ja neile ei selgitatud, et lahusolek on ainult ajutine, jõudsid nad üksi või teiste sama häiritud beebide seltsis viibides teha järelduse, et nad ongi nüüd mõistetud üksindusse ja eraldatusse. Et ühendust ja üksolemist pole nende jaoks enam olemas. Mõned inimesed suudavad taaselustada ühenduse ja üksolemise tunde kellegagi lähisuhtes olles, suhte purunemisel aga ei suuda seda taastada.

Tehes tööd iseendaga, saab eelpoolnimetatud eluvähendavad uskumused asendada mõtetega „olen ühendatud” ja „olen kõigega üks.” Külgetõmbeseaduse kohaselt näitabki maailm pärast seda märksa armastavamat ja nauditavamat külge ja te ei tunne end enam kunagi üksi.

Üks viis sügavate muutuste tegemiseks oma baasuskumustes on vabastav hingamine Algallika protsessi- ja hingamistöö meetodil. Hea võimalus selleks avaneb koolitusel.

*****

Info ja tellimine:

Reet Karro                reet@hingamisstuudio.ee  tel 56 492 769