Vabastava hingamise õhtu “Haavatud Sisemise Lapse tervendamine” Hingamisstuudios 18. oktoobril 2012

Vabastav hingamine 18. oktoobril kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisüritus, kuues õhtu sarjast “Algallika juurde”. Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb teelaua ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, millega on kerge tõsta oma energiataset ning vabastada kogunenud emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid. Vabastav hingamine pakub ka ühekordsel praktiseerimisel lõõgastust ja loob füüsilise ja hingelise rahulolu. Vabastav hingamine leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali.

Algallika Protsess ja Hingamistöö on süsteem, mis aitab tervendada eluvähendavaid otsuseid, mis me tegime oma üsasoleku ja sünni ajal ja järgselt ning mis on meie konfliktide aluseks. See süsteem on loodud Binnie A. Dansby poolt tema 30-aastase töö tulemusena hingamistreenerina, sünnitajate ettevalmistajana ja sünnitoetajana. Algallika Protsess ja Hingamistöö aitab liikuda ohvriseisundist loojaseisundisse ning propageerib ohutuid ja õrnu hingamispraktikaid.

„Algallika juurde” on Hingamisstuudio tervikliku programmiga 10 hingamisõhtu sari, mille märksõnadeks on armastus, andestamine, sünd; Sisemise Lapse ja kõigi tšakrate tervendamine.

18. oktoobri hingamisõhtu teema on „Haavatud Sisemise Lapse tervendamine”.

„Vaatle oma elu kui mudelit – mis teeb mind vihaseks või kurvaks, mida ma kardan? Nende kolme põhiemotsiooni põhjustaja on alati haavatud sisemine laps – järelikult võib just tema näidata sulle kätte sinu füüsilise ja mentaalse valu varjatud allika.

Meil on vaja mõista tervenemise olemust. Sisemises maailmas on kõik valgus, vibratsioon ja energia. Veendu, et sul on selle sisemise transformatsiooni tegemise jaoks piisavalt energiat, hoolitse oma keha vajaduste eest – hinge suhtes on keha maskuliinne. Anna oma kehale tervislikku toitu, luba tal liikuda ja värsket õhku hingata. Selleks, et sisemine transformatsioon saaks toimuda, peab pidevalt voolama piisaval hulgal energiat nagu jões, mis lakkamatult edasi voolab. Kui energia on voolamises, siis on see nii lihtne – ta peseb tee pealt eest kõik ummistused ja vanad uskumused ning sisemine laps saab elada valges ja helges toas. Hoolitse selle lapse eest. Märka teda, püüa teada saada, mida ta tahab ja anna talle seda, mida ta vajab, et ta saaks olla rõõmus, terve ja õnnelik.

Kõik sellised tunded nagu viha, hirm ja kurbus peegeldavad armastuse puudumist ehk teisisõnu haavatud sisemist last.

Meie ülesanne on minna selle haavatud lapse juurde – oma hinge juurde – teha kindlaks, mis teda haavas ja kuidas see juhtus ning hoida sellist õhkkonda, mis võimaldab armastuse energial seda tervendada. Sisemine laps on väga õnnelik kui talle lähenetakse tingimusteta armastusega, sest armastusele reageerivad lapsed alati – see on üks põhilisi asju mida lapsed vajavad. Kõigi meie probleemide ja läbikukkumiste põhjuseks on alati haavatud sisemise lapse aspekt – ja seda 100% juhtudest.” (Kokkuvõte vestlusest David Browniga http://www.paikesepillaja.ee/alalehed/artiklid/Vestlus_David_Browniga.pdf)

18. oktoobri hingamisõhtul uurime oma Sisemise Lapse seisundit ja haavatuse astet. Hingamise sissejuhatuseks teeme läbi Binnie A. Dansby Sisemise Lapse märkamise ja temaga koos hingamise meditatsiooni. Järgmisel kolmel õhtul käsitletava tšakrate teema alustuseks hingame läbi kõik tšakrad. Ülejäänud hingamisaja hingame Algallika Afirmatsioonide saatel. Oodatud on nii algajad kui kogenud hingajad.

*****

Kaasa võtta pleed/tekk pealevõtmiseks ning soovi korral midagi pehmet pea alla. Õhukesed alusmatid on olemas.

Maksab 13 eurot (püsiklientidele 12 eurot). 5 korra kaardiga soodushind. Vt kogu sarja infot. Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Arve vajajad palun saatke vastuskirjas oma andmed ( nimi/firma, aadress).

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro            reet@hingamisstuudio.ee          tel 56 49 27 69