Loeng “Vabastav hingamine kui manifesteerimise tööriist. Loomine muutunud teadvuseseisundis.” Südame Tarkuse Päevadel 2012

Paljud teavad, et vabastava hingamisega saab vabastada pingeid ja stressi, laadida keha uue energiaga. Vähem on räägitud sellest, et vabastava hingamise abil saab ka manifesteerida oma soove ja luua uut reaalsust. Kuidas seda teha?

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, millega on kerge tõsta oma energiataset ning vabastada kogunenud emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid. Vabastav hingamine aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Vabastava hingamise käigus tekib muutunud teadvuseseisund, mille ajal saame kontakti oma alateadvuses toimuvaga ja oleme avatud vastu võtma sisendusi, häid uusi mõtteid. Kui hingame tõeliselt pühendunult ja lubame läbi oma keha liikuda suurel hulgal eluenergial, võime läbi teha rakutasemel muutuse, puhastada oma rakumälu vanadest programmidest ja manifesteerida uut head oma elus.

Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeut Reet Karro, kelle juurde viimasel ajal jõuavad üha rohkemad manifesteerimissooviga kliendid, räägib isiklikest kogemustest ja oma klientide lugudest. Osalejad saavad ülevaate vabastava hingamise võimalustest ja soovitusi uue loomiseks oma elus.

Reet Karrol on inglise filoloogi haridus, magistrikraad kirjalikus tõlkes, pedagoogi ja tõlkija töökogemus. Hingamissessioone hakkas ta toetama juba terapeudiks õppimise ajal. Alates 2011. aasta jaanuarist on ta aga täiskohaga ametis oma Hingamisstuudios, juhendades ja võimestades vabastavalt hingajaid individuaal- ja grupisessioonidel, pakkudes lisaks reiki- ja energeetilise massaaži seansse ning koolitades reikipraktikuid.

Koht: Südame Tarkuse Päevadel, Vanemuise 48

Aeg: Laupäeval, 20. oktoobril kell 15-15.50

Hind: Südame Tarkuse päevade päevapileti sees.

Rohkem infot: https://hingamisstuudio.ee

E-post: reet@hingamisstuudio.ee

Olete väga oodatud!