Vabastav hingamine teemal “Vabanen reaalsuse illusioonist. Ületan mõistuse seatud tõkked.”

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/teraapiad/vabastav-hingamine/

 

Sukeldume kvantfüüsika põhitõdedesse. Kummutame tavapärase ettekujutuse reaalsusest ja uurime, mis komistuskive meie enda kaine mõistus ja loogiline mõtlemine meile külluse loomisel seada võivad. Süvitsiminekul teeme retke läbi pideva reaalsuse taasloomise protsessi ja sekkume sellesse ka omalt poolt. Kõrvaldame takistused, loome külluse maatriksi ja jõuame tõdemuseni, et oleme ise küllus. Hingame Algallika meetodil, Algallika afirmatsioonide saatel.

Läbiviija: Reet Karro

Registreerimine: reet@hingamisstuudio või telefonil 56 49 27 69