Tantsu -ja hingamisõhtu “Helisev sõnum” Tartus

Kutsume Sind pühendama ühe õhtu iseendale!
Saad tulla päriselt iseenda kehasse kohale, vabalt liikuda, ekstaatiliselt tantsida, nii biodünaamiliselt, vabastavalt kui lõdvestavalt hingata, jõuda südameenergiasse ja vaadata oma hetkeseise avardunud pilguga. Kõik see genereerib rõõmu ja kergendust. Hea võimlus enesele aja võtmiseks!

Õhtut viivad läbi Reet Karro ja Margit Foht.

Margit on 5 Rütmi tantsude (Väetantsud) juhendajana praktiseerinud 11 aastat. Tema tervendustööriistadeks on veel Lomi-Lomi Nui massaaź ja helid (Gong, helikausid, śamaanitrumm, Koshi kellad ja teised instrumendid)
Ta on läbinud väga palju erinevaid tantsuga seotud workshope 5 Rütmi tants, Open Floor, Biodanza jne., õppinud aasta tantsuteraapiat Tallinna Ülikoolis. Lisaks läbinud erinevaid kehatöö-, hingamise-, heliteraapia kursuseid, omab Reiki I ja II astme pühitsust.
Kõige rohkem on aga õpetanud tants ja elu ise.

Hingamisterapeut ja kutseta täiskasvanukoolitaja Reet Karro (Maarireet), hariduselt inglise keele õpetaja ja tõlkemagister on hingamisterapeudina sertifitseeritud kahes hingamisteraapia koolkonnas – Algallika protsessis ja hingamistöös ning BBTRSis (biodünaamilise hingamine ja traumavabastus). Lisaks on ta läbinud kõik reikiastmed ja pühitsetud reiki meister-õpetajaks. Ta on täiskasvanuid koolitanud ja teraapiakliente vastu võtnud juba 11 aastat. Arvukaid kogemusi on talle pakkunud ka tema enda elu.

Reet ja Margit tunnevad üksteist juba ammu. Reet on käinud Margiti tantsusündmustel ja Margit Reeda juures hingamas. Sel suvel said mõlemad vägevaid energiakogemusi – Margit päikeselisel Hispaania saarel La Gomeral ja Reet kahel ülendaval ja erakordsete, maailma igast nurgast kokku tulnud inimestega kursusel Eestis, – mida soovivad laiendada ja võimalikult paljudele edasi anda. Sellest ka see soov teha ühisüritust.

Kohtumine kestab kaks ja pool tundi – piisav aeg rahulikuks kulgemiseks, kõrgenergiasse tõusmiseks, täispikaks hingamisseansiks mõnusa pika lõpulõdvestusega ja turvaliseks reaalsusesse jõudmiseks ja maandamiseks pärast seda.

MIDA TEEME?
Hakatuseks tantsime ennast vabaks kehasse kuhjunud piiravatest mõtetest, hinnangutest, emotsioonidest, et kohtuda autentse iseendaga.


Tantsuosa on inspireeritud 5Rütmi tantsudest.
Tants moodustab loomuliku dünaamilise laine, alustame aeglase rahuliku voolava muusika saatel, millele varsti lisandub rütm, mis paneb väljendama, edasi läheb rütm järjest kiiremaks ja kulmineerub väga kiireks ekstaatiliseks kaoseks, peale mida me saame kogeda enda sees uut ruumi, uue energiaga, millel on uus kvaliteet, süda avaneb, võime koged suuremat rõõmu, rahulolu, kergust jne, laine suubub rahusse, vaikusesse, üksolemise kogemisse.

Füüsilised pinged vabastatud, heidame mattidele, et lasta voolama ka allasurutud emotsioonid ja tardunud liikumisimpulsid. Selles toetab meid sügav ühendatud hingamine. Hingamisseansi algusosas võime olla ägedad või ärevad või emotsionaalsed, kuid hingamine sillutab teed rahukohta.

Mõtete vaikides, saame lõdvestuda olemisse, luua ühenduse enda südames paikneva armastuse ruumiga. Mida rohkem meie süda saab avaneda tingimusteta armastusele iseenda suhtes, seda rohkem kaastunnet ja tingimusteta armastust saab ta vastu võtta ja jagada teistele. Meie sisemine armastuseruum saab järjest laieneda, kasvada, avarduda, terveneda….

Õhtu lõppeb lõdvestava helirännakuga (Maagong, helikausid, shamaanitrumm jne). Keha saab mõnusalt lõdvestuda ja integreerida uut kogemust.

Juhendajad hoiavad osalejatele armastavat ja turvalist hinnanguvaba ruumi. Igaüks saab vabalt olla, omas tempos liikuda, loomulikult avaneda, väljendada, välja elada, kõigest ebavajalikust lahti lasta ja alla laadida uut toetavat energiat. Sa oled looja, enda tervendaja!
Ootame Sind armastusega!

KUS JA MILLAL
Neljapäeval 13.okt kl 18.30 – 21.00
Heliseva Sõnumi ruumides Tartus
Gildi 3 II korrusel

OSALUSTASU
35 eurot
sõbraga koos tulles kummalegi 30 eurot.

Osalejate arv on piiratud seetõttu palume kindlasti ette registreeruda!

Palun saada e-kiri: vsagentuur@gmail.com
ja
tee ettemaks Väekate Sündmuste Agentuur OÜ arveldusarvele EE457700771002617869

Vajadusel saab teha arve.

MIDA SELGA PANNA?
Liikumist ja pikutamist võimaldavad mugavad kihilised riided, nt joogapüksid, retuusid vms

MIDA KAASA VÕTTA?
Veepudel, vahetusriideid, jooga- või matkamatt, täispikk pleed, tekk või magamiskott ning soojad sokid ja sall!

NB! Individuaalne BBTRSi seanss ei sobi südamehaiguse, kõrge vererõhu, krambivalmiduse, silma siserõhuhäirete, ravi vajavate vaimsete häirete, 1. trimestri raseduse puhul ja alla 16 aasta vanustele. Grupis ei pruugi energiatase üldse nii kõrgele tõusta, kuid kui on tervisekahtlusi, võiksite sellest teada anda.

Kohtumiseni Helisevas Sõnumis!

INFO:
Margit Foht (tel 5126342 ja e-post vsagentuur@gmail.com)
Reet Karro (tel 56492769 ja e-post reet@hingamisstuudio.ee)