Hingamisstuudio Helisevas Sõnumis

Heliseva Sõnumi ruum Tartu, Gildi 3

Võimalus pühendada üks õhtu iseendale – tulla päriselt kohale, tantsida, nii biodünaamiliselt, vabastavalt kui lõdvestavalt hingata, jõuda südameenergiasse, kohtuda oma Sisemise Lapsega ja vaadata oma olukorda ka Kõrgema Väe seisukohast. Lahkudes on tunne, nagu koorem oleks õlgadelt maha pandud ja energiavaru lõpmatu. Head enesele aja võtmist!

Sõnaveebi andmetel tähendab stuudio tele- ja raadiosaadete salvestamise koha, ja kinofilme tootva ettevõtte kõrval ka loomeinimese ateljeed ning praktilise õppekavaga kooli või kursuseid kunstnike, näitlejate vms ettevalmistamiseks. Hingamisstuudio on praegu ise püsiva ruumita, toimides pop-up stuudio või ateljeena, kuhu tulevad kokku piiritu loomepotentsiaaliga inimesed (nagu me kõik), kes saavad seal hoogu juurde iseenda loomisel.

Reet Karro

Hingamisstuudio tegija on hingamisterapeut ja kutseta täiskasvanukoolitaja Reet Karro (Maarireet), erialalt inglise filoloog ja inglise keele õpetaja ning tõlkemagister. Hingamisterapeudina on ta sertifitseeritud kahe hingamisteraapia koolkonna – Algallika protsessi ja hingamistöö ning BBTRSi (biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse) poolt. Lisaks on ta ennast täiendanud mitmete teiste hingamiskoolitajate (Dan Brulé, Lena Kristina Tuulse, Bo Wahlström, Rani Spets jt) juures, läbinud täiendkoolitusi nii ametlikes õppeasutustes kui mitteformaalsete juhendajate juures. Lisaks on ta läbinud kõik reikiastmed ja pühitsetud reiki meister-õpetajaks. Hingamisterapeudina on ta töötanud gruppidega ja eraklientidega juba 11, reikiõpetajana aga 10 aastat. Arvukaid kogemusi on talle pakkunud ka tema enda elu.

Kohtumine kestab kaks ja pool tundi – piisav aeg rahulikuks kulgemiseks, enda kõrgenergiaks ette valmistamiseks, täispikaks hingamisseansiks mõnusa pika lõpulõdvestusega ja turvaliseks reaalsusesse jõudmiseks ja maandamiseks pärast seda.

Individuaalne BBTRSi seanss ei sobi südamehaiguse, kõrge vererõhu, krambivalmiduse, silma siserõhuhäirete, ravi vajavate vaimsete häirete, 1. trimestri raseduse puhul ja alla 16 aasta vanustele. Grupis ei pruugi energiatase üldse nii kõrgele tõusta, kuid kui on tervisekahtlusi, võiksite sellest teada anda.

Sündmus toimub Heliseva Sõnumi ruumides Gildi 3 T, 13.12 kell 18.15-20.45 ja maksab 25 €.

Tulla soovijail palutakse kirjutada reet@hingamisstuudio.ee, helistada tel 56492769 (Reet) või registreeruda vormil https://forms.gle/gwMJ24dAAn97rUX57

Registreerumiskinnituse saamisel võib maksta osavõtutasu panka

Saaja: OÜ Juugakoda, konto: EE752200221066957510 (Swedbank). Viitenumber: 202219 Seletus: Hingamiskoolitus 13.12.22

Soovitame kohale tulla kihilistes, kortsumist mittekartvates ja liigutamist võimaldavates riietes ja kaasa võtta hingamisvarustuse: jooga- või matkamatt, täispikk pleed, tekk või magamiskott, soojad sokid ja veepudel.

Kohtumiseni Helisevas Sõnumis!