Reiki kasutamisvõimaluste praktikaõhtu kordushäälestusega Tartus

amethyst02aMeie 5-nädalasel kursusel õppijad on saanud häälestuse, õppinud selgeks mõned energiaharjutused ja põhilised kätepositsioonid ning  harjutanud enesele reiki tegemist. Kuna teistele reiki tegemisega pole mõtet kiirustada – enne võiks häälestusest mööduda vähemalt 21 päeva, on kolmandal korral küllaga aega reiki erinevate kasutusvõimaluste jaoks.  Õpime puhastama, laadima ja programmeerima kristalle, puhastama ruume ning laadima toitu. Juhatame selle kõik sisse ühishingamise ja kordushäälestusega.

Õhtule on oodatud ka kordajad.

Õhtu toimub 24. mail kell 18-21 Hingamistuudios.

Õpetaja on reikimeister Reet Karro, Tartus aktiivselt reikipraktikuid koolitav tegija, kes järgib põhjaliku ja süvitsimineva õpetamise põhimõtteid. Tema I astme õpilased saavad kontaktreiki praktiliselt selgeks ning II ja III astme õpilased saavad juba kursusel kõigi oma astme sümbolite kirjapildi ja häälduse selgeks ja õpivad neid kasutama. Lisaks saadakse teada nii mõndagi huvitavat nii elu kui holistilise maailmapildi kohta ja saadakse osaks toetavatest ühisväljadest, mille osa Reet ise on.

Hind: 12€

Kaasa võtta: pleed või tekk, poolvääriskivi (kristall nagu ametüst, roosakvarts, mäekristall vms), vahetusjalatsid, kirjutusvahend ja hea tuju.

Palume teatada oma tulekusoovist reet@hingamisstuudio.ee või tel 56 49 27 69.

Kohtumiseni praktikaõhtul!

 

Lisalugemist: