Kaduneljapäeva hingamine

Jaanituli 1Kaduneljapäev on erilise väega päev, mis sobib koristamiseks nii oma kodus ja ruumides kui oma hingekodus – oma kehas.  Neljapäev on hea päev nii asjade lõplikuks äraviskamiseks, tervendamiseks kui uue alustamiseks oma elus.  Just sellele me 10.  detsembri hingamisega hoogu annamegi.  Hea oleks teha eelnevalt väike revisjon, millest me  oma elus vabaneda ja mida uut juurde luua soovime. Õhtu algusosas jagame seda.  Põhiosaks on täispikk vabastava hingamise seanss juhitud meditatsiooni saatel. Lõpuosas jagame saadud kogemusi teetassi juures. Lõpetame väeringiga.

Oodatud on nii algajad kui kogenud hingajad.

Hingamisõhtu juht on Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeut Reet Karro. Kohtume Hingamisstuudios 10. novembril kell 18.15 (lõpp kell 20.30).

Õhtu maksab 13 eurot, mille saab maksta eelnevalt ülekandega kontole Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146 või sularahas kohapeal.

Kaasa peaks võtma teki või magamiskoti, pehme peaaluse, soojad sokid ja pudeli joogiveega. Seljas võiksid olla õhku läbilaskvad, kihilised mugavad rõivad.

Tulekusoovist võiks teatada:

Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69

Kohtumiseni Hingamisstuudios!

Tänu foto eest: FreeDigitalPhotos.net