Reiki I astme õhtukursuse III moodul: reiki puhastusharjutused ja reiki toolil istujale

MD002567Võimalus reiki praktikutele liituda väikese kolmapäevaõhtuti Tartus koos käiva reiki I astme koolitusgrupiga, kellega koos tuletada meelde reiki puhastusharjutused ja reiki tegemine toolil istujale ning korrata oma esimese astme häälestust. Kursust viib läbi reikmeister Reet Karro.

Kohtume, tutvume, pidevad kursuslased räägivad oma nädala edusammudest ja sellest, mis eelmisest korrast meeles on. Teeme reikimeditatsiooni, mis läheb sujuvalt üle I astme häälestuseks. Iga saadud häälestus laiendab reiki kanalit, nii et miski ei jookse mööda külgi maha. Jätkame energia puhastamisega, asjade, ruumide ja õhu puhastamisega, teeme reikit aurale.

Tuletame meelde reiki kätepositsioonid ja rituaali reiki tegemisel toolil istuvale inimesele. Praktiseerime reiki tegemist toolil istujale nii paarides kui väikeses grupis, viimasel juhul kogevad kõik grupi liikmed korraga mitmelt inimeselt tervendava energia saamise õnnistavat mõju (kahelt inimeselt reiki saamise efekt on sama nagu neljal üksikseansil, kolmelt inimeselt korraga reiki saamise efekt on sama nagu üheksal üksikseansil).

Aeg: 22.04 kell 18-21.15

Koht: Hingamisstuudio, Tartu, Saekoja 36a-206.

Varustus: kihilised riided, vahetusjalatsid ja/või villased sokid, pleed või fliis. Soovi korral enda tarbeks toitu (koha peal pakutakse kuuma teed).

Hind: 10 eurot.

Info ja registreerimine: reet@hingamisstuudio.ee või tel 56 49 27 69.

Meeldiva kohtumiseni Hingamisstuudios!

Tänu pildi eest: reiki4universe