Vabastava hingamise õhtu “Elamine kooskõlas oma kõrgema eesmärgiga. Eluülesande äratundmine.”

Twisted With JoyVaimne areng väljendub südame avanemises, ilumeele arenemises ning võimes kogeda enam armastust ja kaastunnet. Elu võib olla kerge. Kõrgem eesmärk on alati see, mida sa armastad. Sa õpid ning kasvad kõige läbi, mida sa lood.

Sa elad piirideta maailmas ning avardudes võid sa ületada kõik, mida oled seni teadnud. See on vaid illusioon, et sul pole seda, mida tahad. Täida oma mõtted sellega, mida sa luua tahad, ning sa saavutad eesmärgi. Elueesmärk on alati seotud teega, mille oled valinud oma vabal tahtel.

/Sanaya Roman “Elamine rõõmus”/

Vabastav hingamine on hingamisteraapia liik, mis keskendub kehas asuvate pingete vabastamisele läbi ühendatud ja sügava hingamise. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, sünnib rõõm. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Hingamisõhtul õpime nägema oma kõrgeimat eesmärki ja hoidma seda silmas kõiges.

Õpime veel vajadusel vabastavalt hingama ning teeme läbi täispika hingamissesessiooni toetavate mõtete ja tervendavate puudutuste toel. Pärast hingamist jagame kogetut, joome teed ja teeme lõpetuseks väeringi.

Õhtu toimub Anni Akadeemias, ilusas ja hubases katusealuses ruumis soojal puupõrandal. Tartu vanalinn ja eriti Jaani kiriku ümbrus on energeetiliselt huvitav ala, siin on kerge tajuda erinevaid energiaid ja tõsta oma vibratsiooni.

Juhendavad ja hingamist toetavad Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeudid Reet Karro ja Ene Kõvatomas. Reet tegutseb vabakutselise tõlkijana ning pakub vabastava hingamise, reiki ja India peamassaaži seansse omaloodud Hingamisstuudios, korraldab reikikursusi ning on juhendanud hingamisgruppe Tartus juba kolm aastat. Ene on eesti keele ja kirjanduse õpetaja Viljandimaal, tema hingamisteraapia kabinet asub Suure-Jaanis. Koos on nad üles astunud Südame Tarkuse Päevadel ja korraldanud vabastava hingamise 10 korra sarja “Ärkveloleku vägi” Jaani kirikus.

Aeg: 28.03 kell 18.15-20.30.

Kaasa võtta: matka- või joogamatt, magamiskott/tekk pealevõtmiseks ja pudel vett ning soovi korral villased sokid jalga ja midagi pehmet pea alla.

Hind: 12 €.

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Palume oma tulekust teada anda:

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee      tel 56 49 27 69

 

Kujutis: Twisted With Joy, Abstract O´Doyley, www.redbubble.com