Vabastava hingamise õhtu “Enesejõustamise saladus” 11. juulil Hingamisstuudios

Vabastav hingamine 11. juulil kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisõhtu. Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb teelaua ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, tõuseb energiatase, võivad paraneda väiksemad terviseprobleemid. Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Vabastaval hingamise ühe koolkonna, Algallika protsessi- ja hingamistöö looja ja eestvedaja Binnie A. Dansby leiab, et suur osa inimese sise- ja terviseprobleeme saavad alguse sünnihetkel kogetud traumast, sünni tervendamisega saame muuta kogu oma elu. Loe edasi.

11. juuli hingamisõhtu teema on “Enesejõustamise saladus.”.

Kas oled proovinud jälgida oma mõtteid?

On need enamasti armastavad ja toetavad või enesekriitilised ja lammutavad?

Kuidas asendada ennast vähendavad mõtted toetavate ja elujaatavatega?

Kui me mõtleme üht mõtet piisavalt tihti, leiab see tee meie alateadvusesse. Arstiteadus kinnitab, et pikaajaline negatiivne mõtlemine võib põhjustada psühhosomaatilisi haigusi. Kui negatiivsed mõtted võivad põhjustada haigusi, siis positiivsed toovad tervist ja edu. See võib tunduda hämmastav, aga mõtete muutmine võib muuta kogu meie elu.

Mõtlemist aitab muuta, kui teadlikult suurendame positiivsete mõtete hulka. Seejuures on abiks afirmatsioonide kasutamine. Afirmatsioonid on positiivsed kinnitused, laused, mida korratakse tahtlikult, et sõnumit alateadvusesse kinnitada ja seda ümber häälestada. Need aitavad kaasa soovitud muutuste loomisele meie elus, tekitades energiat, mis muudab meie keha ja vaimu rakutasandil. Positiivsed kinnitused ehk afirmatsioonid muudavad Sinu elu! 

Algallika õpetuses on välja töötatud Algallika arhetüüpsed afirmatsioonid, mis mõjuvad võimestavalt ja jõustavalt, loovad täieliku toetatuse ja turvalisuse tunde. Asendades negatiivsed baasmõtted positiivsetega, muutume väeliseks, enesesse uskuvaks inimeseks.

11. juuli hingamisõhtul tegeleme Algallika afirmatsioonidega nii teoreetiliselt kui praktiliselt, hingamisseansil muutuvad need osaks meist. Kõik on oodatud!

*****

Kaasa võtta pleed/lina pealevõtmiseks ning soovi korral midagi pehmet pea alla. Õhukesed alusmatid on olemas.

Maksab 11 eurot (püsiklientidele 10 eurot). Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Arve vajajad palun saatke vastuskirjas oma andmed ( nimi/firma, aadress).

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro                reet@hingamisstuudio.ee                 tel 56 49 27 69