Valides rahu, valid iseenda

 

 

Palun hinga mõned korrad sügavalt. Aitäh sulle! Jätka teadlikku hingamist ja too oma tähelepanu keha juurde: kuidas su keha ennast tunneb, just praegu?

Võta enda jaoks aega. See on sinu aeg.

Ilma hinnangut andmata kirjelda endale aistinguid, mida tunned praegu oma jalgades ja reites…oma tuharates ja suguelundites… oma alaseljas ja kõhus. HINGA. Mis aistinguid koged oma päikesepõimikus ja selja keskosas… oma rindkeres ja ülaseljas? Kas sinu õlad, käsivarred ja käed on nii lõdvestunud kui nad olla saavad?

Ole teadlik oma hingamisest, oma kõrist ja kaelast… oma silmadest, kõrvadest ja peast.

 TERE TULEMAST KOJU! Sa oled siin, just praegu, selles aegruumi punktis. Ükskõik kus sa geograafiliselt asud, alati on sinuga su keha ja sinu mõtted ning tunded, mis loovad maailma sellisena nagu sina seda koged.

 Nüüd too oma tähelepanu sellele, mis on su mõtteid, mida sa tunned ja mis aistinguid koged. HINGA ja kuulata hoolega kõiki oma mõtteid, ilma määratlemata, kas need on head või halvad, õiged või valed. Mida sa tahaksid öelda või teha kui sa tajud just seda mida sa tajud?

 TEE SÜGAV HINGETÕMME ja kuulata endasse, mis on see, mida sa tõeliselt enda jaoks soovid. Kus sa sooviksid olla? Mis on see tulemus, mida soovid luua?

Binnie A. DansbyBinnie A. Dansby