Teadliku hingamise õhtu “Lõõgastun oma hingamise hinnanguvaba jälgimise abil” 18.02.2013 Hingamisstuudios

Teadliku hingamise guru Dennis Lewis on loonud tehnika, mille puhul keskendame kogu tähelepanu oma hingamisele. Selle abil me mitte ainult ei rahune, vaid loome sisemise rahu ja kohaloleku, oleme iseenda juures kohal, ilma hinnangute või analüüsita. Märgates, kuidas ka kõige väikesemad emotsionaalsed muutused muudavad meie hingamisrütmi, anname oma keha sisemisele tarkusele võimaluse esile kutsuda sügavaid muutusi ilma ego vahelesekkumiseta.

Loe Dennis Lewise artiklit teadlikust hingamisest ja hingamisharjutuse kirjeldust.

Hingamisõhtul õpime seda tehnikat tavateadvuse juures olles, teeme selle läbi hingamise sissejuhatuseks harjutusena, seejärel alustame vabastava hingamise protsessi, mille käigus tekkinud muutunud teadvuseseisundis teeme harjutuse veel kord läbi, kinnistades seda alateadvusese ja saades selle oma rahunemis-lõõgastumisviiside repertuaari pikemaks ajaks. Senikogematu energiakogemus ja argirutiini maharaputamine on lisaboonus.

Pärast hingamist jagame kogemust teetassi juures ja lõpetame väeringiga.

Läbiviija: Reet Karro

Koht: Hingamisstuudio, Raekoja plats 20 II korrus

Aeg: 18. veebruaril 18.15-20.30

Hind: 12 eurot.

Kaasa: magamiskott või tekk ja peaalune.

Kirjeldatud hingamisõhtu on teadliku hingamise kursuse I (https://hingamisstuudio.ee/teadliku-hingamise-aktiivkursus-i-kevadtalv-2013eebruarist-aprilli-keskpaigani/) kavas kui moodul 2: “Lõõgastumine oma hingamise hinnanguvaba jälgimise abil”

Registreerimine ja info (samal päeval ainult telefoni ja SMSi teel):

Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69