Meditatsiooniõhtu “Kohtumine minevikusõbraga” 14. veebruaril 2013 Hingamisstuudios

Meditatsiooniõhtu 14. veebruaril kell 18.15-19.15 või 18.15-20.00, olenevalt sellest, kas valida täispakett koos jagamise, teejoomise ja väeringiga või meditatsioonipakett, mis lõpeb meditatsiooni lõpuga. Täielikult lõpetamata suhted võivad meid energeetiliselt koormata. Välja ütlemata mõtted võivad jääda piinama. 14. veebruari meditatsiooniõhtul osalejad saavad võimaluse vähemalt üks suhe korralikult lõpetada, öelda mõttes välja kõik, mida soovime ja kuulata, mida oleme soovinud kuulda.

„Raku füüsilisel ebapuhtusel on oma vaimsed vasted: hirm, viha, ahnus, pealetükkivus, kahtlemine ja muud negatiivsed emotsioonid. Kvanttasandil toimides võivad need meid kahjustada niisamuti kui mistahes keemiline mürk. Vaimu ja keha seotus muudab negatiivsed suhtumised keemilisteks mürkideks – niinimetatud stressihormoonideks, mida seostatakse mitmesuguste haigustega. Vaimu ei ole võimalik puhastada lihtsalt mõtlemise abil, selleks on vaja eritehnikat, mis läheks teisele poole hirmu, viha ja ülejäänud vaimse stressi vormide valdusi. Meditatsioon ei suru meelt rahulikuks, sellega lihtsalt leitakse üles juba olemasolev rahu. Kui me uurime muretsemise, fantaasia, täitumata lootuste või ähmaste unistuste tagpõhja, saab selgeks, kuidas meie sisedialoog meid juhib. Me oleme oma mälu ohvrid – seda kinnitasid ajurveeda meistrid juba tuhandeid aastaid tagasi.

Kes soovib saada meditatsioonist täielikku vaimset kasu, peaks endale otsima asjatundliku õpetaja, kelle vaimset traditsiooni ta austab. On olemas ka lihtsamaid meditatsioonitehnikaid, mida saab ise õppida kuid kõige tõhusam on grupis tehtav juhendatav meditatsioon.
Harvardi ülikooli arstiteaduskonnas uuriti 1974. aastal meditatsiooni mõju hüpertooniale (kõrgvererõhutõbi) ning selgus, et katseisikute vererõhutase alanes märgatavalt, olenemata sellest, kas nad tarvitasid ravimeid või ei. Samuti on leitud meditatsiooni positiivne mõju mediteerijate üldisele tervislikule seisundile ja kolesteroolitasemele. Tervisekindlustuskompanii uurimusest 600 000 kindlustatud isikuga 5 aasta vältel selgus, et olenemata mediteerija vanusest, käisid nad arsti juures poole vähem kui keskmised ameeriklased.”

/Meditatsioon kui teraapia http://www.teraapia.com/?topic=77/

Reet Karro on väljaõppelt hingamisterapeut ja reikimeister, meditatsioonide läbiviimine kuulub mõlema võtmeoskuste hulka. Ta on juhtinud meditatsioone juba kaks aastat, esialgu ärevalt ja paberilt lugedes, ajaga on tekkinud oskus ise meditatsiooni ajal lõdvestuda ja kuulata oma jumalikku juhatust. Juhendaja lõdvestumine aitab hõlpsamini lõdvestuda ka mediteerijatel. Kuula katkendit tema 12.12.12 peetud meditatsioonist „Kristusteadvuse äratamine” (10 minutit): https://soundcloud.com/reet-karro/kristusteadvuse-aratamine

14. veebruaril, sõbrapäeval, keskendume hüvastijätmisele minevikusõbraga. Täielikult lõpetamata suhted võivad meid energeetiliselt koormata. Välja ütlemata mõtted võivad jääda piinama. Osalejad saavad võimaluse vähemalt üks suhe korralikult lõpetada, öelda mõttes välja kõik, mida soovime ja kuulata, mida oleme soovinud kuulda.

Osalejail on valida, kas valida täispakett (tutvumine-meditatsioon-tee ja küpsised-jagamine- arutelu- ommilaulmine-väering), mis kestab 1 h 45 min või meditatsioonipakett ehk ainult tutvumine ja meditatsioon (neile, kes sooviksid ainult üheskoos mediteerida ja lahkuda pärast seda), sel juhul kestab õhtu 1 tund.

Meditatsiooniõhtul me tutvustame end ja räägime teemast. Seejärel lõdvestume ja teeme läbi päevakohase meditatsiooni. Soovijad ja oskajad võivad meditatsiooni ühendada vabastava hingamisega, hingama õpetamist ei tule. Ainult meditatsioonipaketi valinud lahkuvad pärast mediteerimise lõppu. Teistega vahetame järgnevas jagamisringis teetassi juures muljeid kogetud elamustest ja lõpetame väeringis.

*****

Selga panna mugavad, kihilised riided, jalga võimalusel villased sokid või vahetusjalatsid. Mediteerime toolidel istudes. Kui rahvast on vähem, mahuvad mõned soovijad ka võib-olla matiga põrandale. Sel juhul võiks olla kaasas tekk või fliis pealevõtmiseks.

Hind: täispakett 9 (8), meditatsioonipakett 5 (4) eurot. Sulgudes on püsikliendi hind.

Registreerimine ja info (samal päeval ainult telefoni ja SMSi teel):

Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69