Hingamisstuudio hingamisõhtu “Muutus 2012: muutused on turvalised”

Vabastav hingamine Hingamisstuudios 22. novembril kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisõhtu, esimene 5-korra sarjast „Muutus 2012”. Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb jagamise ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamine valmistab meid ette ka elumuutusteks ja vibratsiooni tõusuks.  Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

„Hingamisstuudio hingamisõhtu „Muutused on turvalised.” on esimene õhtu Hingamisstuudio 5 korra sarjast „Muutus 2012”. Sarja eesmärk on valmistud aastalõpu muutusteks turvalisel ja toetaval moel, õppida usaldama ja avada end 4. dimensiooni sagedustele, nagu tänutunne ja armastus. Loe veel.

Binnie A. Dansby on öelnud, et põhjus, miks paljudel inimestel seostuvad muutused stressi, närvipinge ja vastupanuga on see, et meie sünd kui elu esimene suurim muutus jättis mile mälestuse stressist ja valust. Tegelikult on muutused kõige turvalisemad asjad maailmas, sest oleme ju isegi kogu aeg muutumas ja ükski ajahetk ei sarnane eelmisega. Kui võtame omaks tõe, et muutused on turvalised, võime kui tahes suuri muutusi oma elus läbi teha, neid nautides.

Aastalõpp 2012 on väga huvitav aeg, võib-olla on kogu meie eelnev elu olnud ettevalmistus nendeks suurteks muutusteks. Võtame need vastu õhina ja põnevusega, mitte hirmu ja stressiga. Hingame Algallika meetodil, Algallika afirmatsioonide saatel.

Läbiviija: Reet Karro.

Toimumispaik: Hingamisstuudio.

Kohapeal on olemas õhukesed alusmatid, pealevõetav tekk või magamiskott tuleks kaasa võtta.

Kogu sari maksab 46 (44) €, üks õhtu 5 korra kaardiga 12 (11 €) ja ühekordselt 13 (12) €.  Vt kogu sarja infot. Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 (Swedbank), 10010628004015 (SEB pank) või sularahas kohapeal.

Registreerumine ja info:

Reet Karro            reet@hingamisstuudio.ee          tel 56 49 27 69. Samal päeval ainult telefonil.