Vabastava hingamise õhtute sari “Muutus 2012” Hingamisstuudios

 

Hingajate soovil toimub Hingamisstuudios 2012. aasta novembris-detsembris vabastava hingamise õhtute lühisari “Muutus 2012.”

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie närvisüsteemi erinevate osade, teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamine valmistab meid ette ka elumuutusteks ja vibratsiooni tõusuks.  Loe veel: https://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Aasta 2012 lõpuosaga käivad kaasas enneolematud ja senikogematud muutused. Maiade kalendri lõpp seostub paljudel ajaloo lõpuga ja kuna see teadmine on nii üldlevinud, kutsub juba see ootus ise esile nihke maailmakorralduses. 21. detsembril on oodata viie planeedi rivistumist ühele joonele, enneolematut Päikese aktiivsuse tõusu, mis leebemal juhul võib rivist välja viia elektriseadmed ja elektroonika, hullemal juhul aga tekitada kataklüsme. Loe Tiibeti laama ennustust siit. Kuula Mai-Agata Väljataga loengut siit.

Eestis on seni suudetud paanikat ära hoida, valitseb eluterve skeptitsism. Ameerikas käib aga hoogne katastroofiks valmistumine, varude soetamine, alternatiivsete elektrigeneraatorite, strateegiliste toiduvarude, joogiveepuhastusainete jms varumine. Vt nt http://www.december212012.org/Survival_Supplies.htm

Ka meil soovitab Mai-Agate Väljataga soetada puhta joogivee ja toidu tagavara 5 päevaks. Kui see on tehtud, võiks ette valmistada ennast. Tuleb õppida hoidma oma energiavälja tervena, et katkisest väljast sissepääsevad gammakiired ei saaks kahjustada meie immuunsüsteemi.  Tuleb rääkida Päikesega, pöörduda tema poole armastuse ja usaldusega, usaldades tema poolt saadetut. Samuti tuleb avaneda uutele, 4. dimensiooni sagedustele: elurõõm, armastus, aktsepteerimine, (toidu, kõikide, kõige) õnnistamine, tänulikkus. Tunnistada oma hirme, endale öeldes: mina tunnen praegu hirmutunnet … ees. Võtta vastu tõde “Olen alati õigel ajal õiges kohas, tegemas ja ütlemas õigeid asju.” Usaldusele vastab maailm usaldusega.

Sarja “Muutus 2012” eesmärgid on:

  • turvatunde tugevdamine ja usalduse loomine Kõiksuse suhtes

  • oma vibratsioonide vastavusse viimine aja vibratsioonidega

  • avanemine tingimusteta armastusele jt 4. dimensiooni sagedustele

  • parem kontakt oma intuitsiooni, sisemise tarkuse ja Kõrgema Minaga

Sarja käigus kohtume neli korda silmast silma ja üks kord hingame koos ühel meelel, mõttes ühendatult, kuid igaüks omas kodus.

22. nov 18.15-20.30 “Muutused on turvalised

29. nov 18.15-20.30 “Olen alati õigel ajal õiges kohas, tegemas  õigeid asju

06.dets 18.15-20.30 “Avan südame tänulikkusele ja tingimusteta armastusele

13.dets 18.15-20.30 “Ühinen oma Kõrgema Minaga

20.dets 18.15-20.30 Ühishingamine kodudes „Usaldan elu”

Hind: kogu sari 46 (44) eurot, või 5 korra kaardiga iga õhtu 12 (11) eurot, või ühe õhtu kaupa 13 (12) eurot.

Läbiviija: Reet Karro.

Toimumispaik: Hingamisstuudio.

Kohapeal on olemas õhukesed alusmatid, pealevõetav tekk või magamiskott tuleks kaasa võtta.

Registreerumine ja info:

Reet Karro   reet@hingamisstuudio.ee   tel 56 49 27 69.

Kujutise aadress: http://www.freeimageslive.com/galleries/light/pics/light00010p.jpg