Vabastava hingamise õhtu “ Väärtustan ja hoian oma keha kui pühamut” Hingamisstuudios 15. novembril 2012

Vabastav hingamine 15. novembril kell 18.15-20.30. Hingamisterapeut Reet Karro korraldatud hingamisüritus, viimane õhtu sarjast “Algallika juurde”. Alustame jagamisringiga, järgneb teemakohane süvitsiminek ja vabastava hingamise sessioon, kus kõik hingavad koos. Lõpeb teelaua ja ommilaulmisringiga.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, millega on kerge tõsta oma energiataset ning vabastada kogunenud emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid. Vabastav hingamine pakub ka ühekordsel praktiseerimisel lõõgastust ja loob füüsilise ja hingelise rahulolu. Vabastav hingamine leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali.

Algallika Protsess ja Hingamistöö on süsteem, mis aitab tervendada eluvähendavaid otsuseid, mis me tegime oma üsasoleku ja sünni ajal ja järgselt ning mis on meie konfliktide aluseks. See süsteem on loodud Binnie A. Dansby poolt tema 30-aastase töö tulemusena hingamistreenerina, sünnitajate ettevalmistajana ja sünnitoetajana. Algallika Protsess ja Hingamistöö aitab liikuda ohvriseisundist loojaseisundisse ning propageerib ohutuid ja õrnu hingamispraktikaid.

„Algallika juurde” on Hingamisstuudio tervikliku programmiga 10 hingamisõhtu sari, mille märksõnadeks on armastus, andestamine, sünd; Sisemise Lapse ja kõigi tšakrate tervendamine.

15. novembri hingamisõhtu teema on „Väärtustan ja hoian oma keha kui pühamut”.

Tänapäeva maailma kuulub üha rohkemate inimeste võõrandumine oma kehast, kahjulike, sealhulgas keha kahjustavate harjumuste levik. Hirm keha, seega ka meie füüsilise olemuse ja tema reaktsioonide ees laieneb hirmuks kogu füüsilise maailma ees. Algallika õpetuse kohaselt on põhjuseks otsustused, mille igaüks meist langetas oma sünni ja esimeste elutundide jooksul. Kui pidime kogema kiirendatud sünnitust, järsku eraldamist emast vms, siis võtsime vastu otsuse, et keha on ohtlik ja maailm, kuhu me sündisime, on ebaturvaline.

Eesmärgiks peaks olema oma keha tunnustamine, iseenda vastuvõtmine just sellisena nagu me oleme. Oma füüsilise olemuse vastuvõtmine viib terviklikkuse ja terviseni. Kui kohtleme oma keha armastavalt ja väärtustame seda oma hinge pühamuna, tunneme püsivat heaolu ja rõõmu tunnet.

15. novembri hingamisõhtul uurime me, mis võimalused meile avanevad juhul, kui laseme lahti oma hinnangutest keha kohta ja negatiivsetest otsustustest. Süvitsiminekul ja hingamissessioonil integreerime uued, toetavamad mõttemustrid. Hingame Algallika Afirmatsioonide saatel. Oodatud on nii algajad kui kogenud hingajad.

*****

Kaasa võtta pleed/tekk pealevõtmiseks ning soovi korral midagi pehmet pea alla. Õhukesed alusmatid on olemas.

Maksab 13 eurot (püsiklientidele 12 eurot). 5 korra kaardiga soodushind. Vt kogu sarja infot. Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a 221022815146 või sularahas kohapeal.

Palun oma tulekust teada anda:

Reet Karro            reet@hingamisstuudio.ee          tel 56 49 27 69