Hingamisstuudio osaleb ülemaailmses hingamiskampaanias

 

Maagilisel kuupäeval, 11.11.12 toimub suur ülemaailmne teadliku üksolemise aktsioon „Do as One”. Püütakse kokku saada 1 miljard inimest, kes tegutsevad tund aega sünkroonselt, valides mõne arendava, valgustava tegevuse, nagu mediteerimine, palvetamine või tants. Pärast seda hingavad kõik 11 minutit tealikult ja ühendatult koos, kujutades ette paremat tulevikku kogu inimkonnale. Kui korraga hingab üks kuuendik planeedi rahvastikust, ei jää maailm endiseks! Tahes-tahtmata muutub see õnnelikumaks ja tervemaks paigaks, kus on parem elada kõigil inimestel.

Ühtlasi püütakse levitada sõnumit hingamise imejõust võimalikult paljudele. Loodetakse, et inimesed, kes on kas või kordki kogenud teadliku hingamise väge, hakkavad sellega tegelema regulaarselt, tehes pingeliste tegevuste vahel lühikesi hingamispause, kogudes energiat hommikul ja võttes päeva kokku õhtul. Nad hakkavad tundma end osana ühendatud inimkonnast ja ajavad oma asju rahumeelselt, unustades vägivalla ja sõjad.

Kampaania meeskond on kokku seadnud võimsad töövahendid. Nende veebilehelt on võimalik siseneda hingamisruumi, värvi-/tšakrahingamisruumi, ommimisruumi ja meditatsiooniruumi, kus saab neid tegevusi harrastada kas või vahetpidamata. Kampaania hingamisruumi on soovitav kasutada ka 11. novembri õhtul kell 00.00-00.11, kui ülemaailmne ühishingamine aset leiab. Androidi või iPhone’i omanikud on kutsutud alla laadima mobiilirakenduse, mille abil nad saavad mängida taustaks hingetõmbeid oma mobiilist.

 

Siit saab alla laadida hingamistausta rakenduse Androidile

Siit saab alla laadida hingamistausta rakenduse iPhone’le.


YouTube’i on laaditud kampaania põhivideo ja selle alt avaneb hulga teisi videosid, meditatsioone ja inspireerivaid filmiklippe.

Hingamisstuudio korraldab nimetatud kellaajal veebipõhise ürituse. Tänase seisuga on Hingamisstuudio alt registreerunute rühm üks üle 200 hingamisrühmast üle maailma ja üks kahest Eestis registreeritud rühmast, kes kampaanias osaleb.

Juba pühapäeval kell 23 alustame valgusest kantud mõtestatud tegevusega – valides kas mediteerida, palvetada, laulda mantraid, häälida, tantsida, tundes end samal ajal ühena tervikust. Kell 23.45-23.58 on soovitav kuulata audiomeditatsiooni, mille juurde pääseb  Hingamisstuudio lehelt. Kell 23.59 võiks ümber lülituda kampaanialehele http://www.doasone.com/BreathingRooms.aspx?RoomID=1. Kui keegi kardab, et veebilehed lähevad umbe, võiks kas ühe või teise audio endale salvestada, või kasutada mõnd ostetud meditatsiooni- või hingamisplaati.

Loomulikult võib teha ka täispika hingamissessiooni, midagi ei juhtu, kui te seejuures magama jääte (eeldusel, et hingamiskohaks on valitud voodi).

Registreeru ülemaailmse aktsiooni Hingamisstuudio üritusele siin:

Lisatud meiliaadressile saadetakse abimaterjali ja meeldetuletusi.

 

Kuula sissejuhatavat meditatsiooni hingamisele siin. (Meditatsioon kestab praeguse seisuga täpselt 13,5 minutit, seetõttu on soovitav alustada kuulamisega õhtul kell 23.45 ja jätta endale varuminut kampaanialehele ümber kolimiseks.


Saada oma tagasiside, kuidas aktsioonis osaleda oli, mis oli Sinu valgusest kantud mõtestatud tegevus, mida tundsid, kuidas tehnika töökorras püsis, kuidas õnnnestus säilitada ühendatuse tunne teistega, mida kogesid hingamise ajal, aadressile reet@hingamisstuudio.ee.

Kõigi vahel, kes saadavad tagasisidet, loositakse välja üks tasuta rühmahingamisseanss omal valikul. Parimad tagasisidejutud ilmuvad Hingamisstuudio veebilehel. Inspireerivamad lahendused kogu maailmale saadetakse edasi suure kampaania korraldajatele.