Reet Karrost sai veebruaris 2012 reikimeister

Reikiks nimetatakse lihtsat käte pealepanemisega tervendamise viisi – üht iidset energiateraapia vormi, mille taasavastas dr. Mikao Usui 19. sajandi lõpus Jaapanis. Ta nimetas selle Reikiks, sest tema arvates kirjeldas see sõna kõige täpsemini universaalset eluenergiat, mis rahustab meeli, suurendab elujõudu, tervendab ja harmoniseerib. Me oleme püsivalt ümbritsetud  ja koosneme ka ise sellest energiast, järelikult on ta kõige olemuslik sisu. Reiki vahendamist saab õppida. Reiki toimet on ka teaduslikult uuritud, sh Tartu Ülikoolis. Loe veel

Reeda tee reikirajal on kestnud juba seitse aastat, alates 2004. aasta sügisest kui ta sai esmakordselt Reiki I häälestuse reikimeister Jaan Jäätsilt. Sellest alates on tema reikikanal olnud avatud ja ta on vahendanud reikit endale ja lähedastele, pärast hingamisterapeudiõpingute algust ja juba terapeudina tööle asumist ka hingajatele, keda ta toetas. 2008. aastal kordas ta Reiki I häälestust Maire Sirkeli juures, et meelde tuletada ka ununenud üksikasjad. 2011. aasta kevadel tundis Reet valmisolekut Reiki II-ks ja tegi läbi kursuse ja sai häälestuse Anti Kreemi juures Eesti Reiki Koolist, kes on muide ka Jaan Jäätsi õpilane, kuid võitlus- ja väekunstide asjatundjana kõvasti uurinud algupärast Jaapani reikit ja kogu oma õpetuse ja ka häälestused üles ehitanud algupärastele eeskujudele. See lähenemine sobis Reedale ja ta otsustas Anti juures ka Reiki III-ga jätkata. 5. veebruaril 2012, pärast Anti reikimeister-õpetaja kursust ja meistriks pühitsemist sai Reedast Usui Loomuliku Tervendamise Meetodi meister ja õpetaja.

Kõik soovijad on kutsutud kursusele või reikiseanssidele Hingamisstuudios.