Hingamisstuudio kolis veebruaris 2012 vanasse pangamajja

Raekoja plats 20, autor Egle Tamm

Hingamisstuudio asukoht muutus, kuid tegutsemiskohaks jäi endiselt raeplats. Koliti Emajõe suunas, Rüütli tänava ja Raekoja platsi nurgal asuvast majast nr 8 Vabaduse puiestee ja Raekoja platsi nurgal asuvasse majja nr 20. Külastajad said nautida 1879. aastal valminud ajaloolise, iseloomuga maja avardadavat ja vaimu ülendavat mõju, ajaloolisi sisustuselemente ja üllatavaid detaile. Ehitusstiiliks oli uues kohas neorenessanss juugendelementidega, mis mõjus sama teraapiliselt ja võib-olla isegi veel avardavamalt ja vaimu ülendavamalt kui eelmise asukoha varaklassitsism.

Uus ruum asus II korrusel. Ligipääsetavus oli parem, üks korrus vähem ronida. Ruum oli endisest 7 m2-st mitu korda suurem, olles endiselt parajalt väike (17,7 m2), et olla hubane, kuid sinna mahtus ka 6-8 inimeseline hingamisrühm. Hingamisstuudio teraapiaruum altariga

 

Üllatavalt julge oli ka Hingamisstuudio ruumi seinte ülaääres jooksev tulevärvi ornament, mis oli taastatud säilinud elementide järgi.

 

Uus ruum pühitseti sisse reikipraktikute kokkusaamisel reikiga, puhastades sealt vana energia ja lisades uut head.

Uue kohaga algas elavnemine. Vastati hea meelega kliendiküsimustikele (kokku 43 vastust).  23. jaanuaril loositi hingamisõhtuliste juuresolekul 20 rühmahingamisküsimustikule ja 23 kõigi klientide küsimustikule vastanud kliendi vahel välja tasuta teraapiaseansid. Hakkas käima rohkelt kliente nii individuaalsanssidel kui gruppides.