Teraapiate hulka lisandus India peamassaaž

ID-100185170Hingamisstuudio nimi viitab vabastavale hingamisele. Hingamine on leebe, tõhus ja mõjus meetod, mis mõjub igal tasandil. Kuid kahjuks eeldab see vähemalt 3 tundi vaba aega (koos kohaletulemise ajaga) ja teadlikku pingutust. Paljudel klientidel on aega napilt, nende sooviks ei ole teha tööd ja seista silmitsi oma hirmude ja minevikuprobleemidega, mis võivad üles kerkida hingamise käigus. Nende sooviks on lihtsalt lõdvestuda ja kulutada sellele maksimaalselt tunni.

Seda soovi arvestades õppis Reet selgeks India peamassaaži, mis on osa iidsest ajurveeda ravimise süsteemist, mis õpetab enda eest hoolitsema ning haigusi ennetavalt elama. Champi on raviprotseduur, kus energiakanaleid käsitledes masseeritakse läbi pea, kael, näo ja õlgade piirkond, saavutades keha sügava lõdvestumise ja puhastumise. Loe lähemalt peamassaaži lehelt.

Peamassaaži kursus toimus Lahemaa Tervisekoolis (uue nimega Krautmani Terviseakadeemia), õpetaja oli Kristel Krautman. Pärast esialgset väljaõpet osales Reet veel mitmel praktikapäevadel kordajatele.

Ka terapeudile on India peamassaaž on heaks vahelduseks kõneosavust ja psühholoogimeisterlikkust eeldavale hingamisteraapiale. Klientide kehad on väga kõnekad ja nendega on huvitav suhelda. India peamassaaži ajal voolab Reeda kätest tahtmatult reikienergia. Kuna see täidab energiaga nii klienti kui massööri, ei väsita ükski seanss, vaid lisab uut energiat.

Olete oodatud Hingamisstuudiosse India peamassaaži seansile!

Kujutis: marin, FreeDigitalPhotos.net