Alates maist 2011 diplomeeritud hingamisterapeut

Reet Karro lõpetas 29. mail 2011 kolmeaastase Algallika protsessi- ja hingamistöö terapeutide väljaõppe programmi ja sai terapeudi diplomi. Kolm aastat pingutusi, osalemine viieteistkümnel 4-päevasel seminaril ja pidevas väikese Tartu piirkonna terapeutide grupi töös, neljakümne kaheksa hingamisseansi analüüsi ja kolme aastaessee koostamine oli end ära tasunud.

Väljaõppeprogramm päädis 5-päevase veeshingamise seminariga, kus Reet pidi lisaks talle määratud hingamisseansside juhtimise korraldama 15-liikmelise seminarikülalistest ja Tartu grupi liikmetest koosneva rühma tööd, vastutama logistika eest – et kõik saaksid vette, igal hingajal oleks peahoidja ehk seansi juht, 4-5 toetajat vees ja mõned ka kaldal, et kõik hingajad saaksid toetajatele oma taotlusi ja soovitud sisendusi avaldada ja hiljem kõik asjaosalised ka oma elamusi jagada. Kõik laabus ja asjaosalised jäid rahule. See ongi kõige tähtsam.

Õpitud oskusi kasutab Reet individuaalseansside ja grupihingamiste toetamisel juba jaanuaris avatud Hingamisstuudios. Tulge kogema hingamise väge!