Hingamisstuudio avamine ja lahtiste uste päev 21.01.2011

Trepp teisele korruseleKui hingamisterapeut Reet Karro endale ajaloolisesse majja, Tartu, Raekoja plats 8, oma elu esimese teraapiaruumi üüris, soovis üürileandja sildile ja majajuhtidele ruumi nime.  Teised üürnikud olid OÜ-d ja AS-id. Reet oli FIE, kuid teraapiaruumile tundus oma ees- ja perekonnanimega FIE nimi liiga ametlik. Tuli otsida sobiv nimi. Valikust käisid libi mitmed nimed, kuni sõelale jäi “Hingamisstuudio”.  Kuigi Hingamisstuudios hingati juba 2011. aasta algusest, tekkis otse rahvusvahelise hingamispäeva eelõhtul  soov valida see päev, ilus kuupäev ja energeetiliselt soodne päev ning avamine ka avalikult välja kuulutada.

Avapäeval, 21. jaanuaril, avati Hingamisstuudio huvilistele terveks päevaks, kella 10-20, et hajutada avamist ja uudistamist kogu päeva peale laiali ja vältida olukorda, kus keegi uksestki sisse ei mahu, arvestades ruumi väiksust (ainult üks 7 m2 ruum).  Kõik tartlased ja Tartus hingamas käijad olid oodatud sealt endale sobival ajal läbi astuma, ajaloolist lage imetlema ja end soovi korral tutvumishinnaga hingamisseanssidele registreerima. Tallinlased ja kaugete kohtade inimesed olid lihtsalt oodatud saatma mõttes Hingamisstuudiole pikka iga, valgust ja küllust. Kõik kujuneski plaanipäraselt. Külalisi oli pidevalt piisavalt ja mitte kunagi liiga palju, jätkus nii ruumi, toitu kui ka toole. Toodi kingitusi. Päeva lõpetasid kolm hingamisterapeuti koos lapsega, tuues kohale oma õnnistuse. Tunda oli ka teiste Algallika kogukonna terapeutide toetust kaugemalt. Suur tänu kõigile kohaletulnutele ja kaugemalt toetuse saatjatele!

Hingamisstuudio on nüüd, pärast 21.01.2011 toimunud avamist ja lahtiste uste päeva avatud, pakkudes soovijatele vabastava hingamise, reiki ja India peamassaaži seansse. Kõik on teretulnud ennast kirja panema ja valima meelepärase teraapia.Teraapiate eest saab tasuda pangaülekandega, sularahamaksete eest saab soovi korral maksekviitungi, kogu tegevus on ametlik ja tegevuskohale on antud tegevusluba.

Kohtumiseni Hingamisstuudios, kas või mõttes!