Hingamistöötuba “Soovitud tegelikkuse loomine” Tartus 16.07.2020

Õpime kasutama vabastaval hingamisel tekkivat muutunud teadvusseisundit ja kõrget energiataset soovitud tegelikkuse loomiseks.

Vabastav hingamine on kaasaegne kehatöö meetod, mille abil saame parema kontakti oma tegelike mõtete ja tunnete ning endas peituva väega. Hingamine on ühenduslüli meie teadvuse ja alateadvuse vahel. Hingates saame üle võtta oma mõtete juhtimise ja saada selleks, kes me tegelikult oleme. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, tõuseb energiatase, võivad paraneda väiksemad terviseprobleemid. Loe veel: http://www.juugakoda.ee/teraapiad/hingamisteraapia/vabastav-hingamine/

16.07 töötoa teema on “Soovitud tegelikkuse loomine”.

Teemavalikut inspireeris Sanaya Romani raamat “Ärkvelolekust tulenev vägi.”

Tegelikkuse loomine käib tunnete kaudu. Lood kiiremini, kui loodavasse usud, seda armastad, ihaldad ja soovid. Suudad toime tulla teiste inimeste tugevate tunnetega, kui rahustad maha oma tunded ja kuulad ennast. Kui satud olukordadesse, mis nõuavad sinult liiga palju või kus sind ei väärtustata, siis puhasta oma väli negatiivsest energiast. Aja selg sirgu, muuda kehaasend jõuliseks ja loobu kaldumast ette- või tahapoole.  Väljenda oma tundeid, neist rääkides kas endale või salvestusseadmesse, või kirjuta need üles. Teisi tuleb kuulata vaigistatud meelega. Siis suudad sa ka juhtida energia liikumist enda ja teiste vahel. Harjuta mitte midagi tegemist, mitte millelegi mõtlemist ega reageerimist. Märka samal ajal helisid, lõhnu, ruumi ja sõnadeta energiavahetust enda ja teiste vahel. Jälgi oma enesetunnet, vaatle seda, mida öeldakse. Teadvusta endale maailm, milles elad. Teadvusta sõnumeid universumi kõrgematelt armastavatelt jõududelt ja pööra tähelepanu sellele, kuidas need sulle mõjuvad.
/Sanaya Roman “Ärkvelolekust tulenev vägi”/

Seda kõike võimaldab vabastav hingamine.

Töötoa kavandaja ja läbiviija Reet Karro on ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö ning Biodünaamilise Hingamise ja Traumavabastuse terapeut, Dan Brulé õpetatava hingamistöö baastaseme praktik ning reikimeister-õpetaja. Hingamissarju ja -kursuseid on ta korraldanud ja juhtinud alates 2011. aasta kevadest.

Aeg: 16.07 18.15-20.30.

Töötuba toimub Juugakojas, Saekoja 36a-310 Tartus. https://www.juugakoda.ee/kontakt/kuidas-tulla-juugakotta/

Meil on olemas hingamisvarustus, kuid soovi korral võib selle ka ise kaasa võtta. Sellisel juhul võtta kaasa joogamatt, 2 lina ja pehme peaalune või sall. Igal juhul tuleks kaasa võtta pudel joogiveega, sokid ja mingi üleriie pärast hingamist selgapanekuks.

Kestus 2 tundi 15 min, kell 18.15-20.30

Hind: 15 €.

Tasuda saab ette saaja Juugakoda, pank Swedbank, konto IBAN: EE752200221066957510, viitenumber 202015, seletuseks “töötuba” ja kuupäev(ad). Või maksta sularahas kohapeal.

Palume registreeruda siin.