Hingamiskoolitus „Šamaanihingamine. Eesmärkide täidetuse hindamine. Kokkuvõte.” Tartus

Õpime jõudma hingates kauge mineviku ja šamanistlike läteteni. Teeme kokkuvõtteid kursuse jooksul omandatust. Koolitus lõpeb vabastava hingamise seansiga šamaanihingamisega šamanistliku muusika ja vahepeal ka ehtsa šamaanitrummi saatel.

Hingamine on hämmastav kehafunktsioon, mis on ühtaegu autonoomne ja meie kontrolli all. Sobiva tehnikaga hingates saab nii käivituda kui lõdvestuda, puhastuda, mobiliseerida energiavarusid, tuua pinnale allasurutud emotsioone või vabaneda oma aja ära elanud hoiakutest.

Hingamisguru Dan Brulé järgi on hingamisteraapia kolm tähtsaimat elementi:

  • teadlikkus (Ärkan üles!)
  • lõdvestus (Lasen vabaks!)
  • hingamine (Võtan elu ohjad enda kätte!)

16.06 hingamiskoolitusel õpime jõudma hingates kauge mineviku ja šamanistlike läteteni. Minevikukogemused on meie kõigi sees olemas, tihti on vaja nende äratamiseks vaid pimedust, metsa või džunglit, lõkketuld, ürgseid praktikaid või põgusat juhendamist. Saame koguda kaugest minevikust jõudu ning leida seletusi oma tunnetele ja seisunditele.

Samuti teeme kokkuvõtteid kogu kursuse, sh viimase 4 korra jooksul õpitust ja otsustame, mis tehnikaid võikski edasisse hingamis- ja eneseabi repertuaari võtta.

Koolituse teise poole moodustab täispikk hingamisseanss ehtsa šamanistliku muusika ja koha peal mängitava šamaanitrummi saatel.  Seansil kogetavad sügavad enesesse vaatamised ja lõpuks sügavasse lõdvestusse jõudmine võib olla üllatav nii mõnelegi.

Koolitaja Reet Karro on  diplomeeritud pedagoog ning kahe hingamisteraapia meetodi, Algallika protsessi ja hingamistöö ning biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse terapeut ja lisaks Dan Brulé õpetatava hingamistöö baastaseme praktik. Hingamiskoolitusi on ta korraldanud ja juhtinud alates 2011. aasta kevadest.

Koolitus toimub Juugakojas, Saekoja 36a-310 Tartus https://www.juugakoda.ee/kontakt/kuidas-tulla-juugakotta/

Kohapeal on olemas joogamatid ja pleedid kõigile. Soovi korral võib kaasa võtta õhukese lina/pleedi mati katmiseks, teise pleedi pealevõtmiseks, pehme peaaluse, villased sokid ja veepudeli.

Aeg: 16.06 kell 18-20.30, kestus 2,5 tundi.

Maksab  15 €.

Tasuda saab ette saaja Juugakoda, pank Swedbank, konto IBAN: EE752200221066957510, viitenumber 202015. Seletuseks “Hingamiskoolitus” ja kuupäev või sularahas kohapeal.

Kellele koolituse hind olulisel põhjusel üle jõu käib võib esitada meile taotluse vähendada osavõtutasu 20-30 %. Kellel aga oleks soov vähekindlustatud õppijaid aidata, võib esitada meile stipendiumide rahastamise sooviavalduse.

Palume registreeruda siin.

Info:

Reet Karro     reet@juugakoda.ee     tel 56 49 27 69

Kohtumiseni!