Hingamiskoolitus „Südamehingamine ja spirituaalne hingamine” 9.06 Juugakojas


Õpime jõudma hingamisega südame avanemiseni ning kõigest takistavast lahti lastes saama ühendust oma jumaliku olemusega. Koolitus lõpeb vabastava hingamise seansiga südamehingamise ja sprituaalse hingamisega.

Hingamine on hämmastav kehafunktsioon, mis on ühtaegu autonoomne ja meie kontrolli all. Sobiva tehnikaga hingates saab nii käivituda kui lõdvestuda, puhastuda, mobiliseerida energiavarusid, tuua pinnale allasurutud emotsioone või vabaneda oma aja ära elanud hoiakutest.

Hingamisguru Dan Brulé järgi on hingamisteraapia kolm tähtsaimat elementi:

  • teadlikkus (Ärkan üles!)
  • lõdvestus (Lasen vabaks!)
  • hingamine (Võtan elu ohjad enda kätte!)

9.06 hingamiskoolitusel õpime jõudma hingamisega südame avanemiseni ning kõigest takistavast lahti lastes saama ühendust oma jumaliku olemusega.


Tihti räägitakse südamest kui õrnast ja purunevast osast meist (“purunenud süda”, “see murdis ta südame”), kui tegelikult on süda kõige võimsam osa – südame elektromagnetväli on 60 korda võimsam, kui aju oma ja magnetväli ca 5000 korda tugevam kui ajul.  Südame kaudu saame ühenduda enda ja teistega loogikavälistel viisidel. Pikim teekond, mis meil elus läbida tuleb, on keskmiselt 30,5 cm peast südamesse ja südamehingamine on selleks hea võimalus!


Teine õpitav, südamehingamisega hästi kokkusobiv tehnika on spirituaalne hingamine – laseme lahti oma emotsioonidest, tunnetest ja aistingutest, mõtetest ja ideedest, isegi liikumisimpulssidest, et jõuda puhta energia kogemiseni, puhta Vaimuni.


Koolituse teise poole moodustab täispikk hingamisseanss juhendamisega südamesse ja lõpuks puhtasse energiasse jõudmiseks.  Seansil kogetavad sügavad enesesse vaatamised ja lõpuks sügavasse lõdvestusse jõudmine võib olla üllatav nii mõnelegi.

Koolitaja Reet Karro on  diplomeeritud pedagoog, kahe hingamisteraapiameetodi, Algallika protsessi ja hingamistöö ning biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse terapeut, Dan Brulé õpetatava hingamistöö baastaseme praktik ning reikimeister-õpetaja. Hingamiskoolitusi on ta korraldanud ja juhtinud alates 2011. aasta kevadest.

Koolitus toimub Juugakojas, Saekoja 36a-310 Tartus https://www.juugakoda.ee/kontakt/kuidas-tulla-juugakotta/

Kohapeal on olemas joogamatid ja pleedid kõigile. Soovi korral võib kaasa võtta õhukese lina/pleedi mati katmiseks, teise pleedi pealevõtmiseks, pehme peaaluse, villased sokid ja veepudeli.

Kestus 3,3 ak tundi, kell 18.00-20.30.

Maksab  15 €.

Tasuda saab ette saaja Juugakoda, pank Swedbank, konto IBAN: EE752200221066957510, viitenumber 202015. Seletuseks “Hingamiskoolitus” ja kuupäev(ad) või sularahas kohapeal.

Kellele koolituse hind olulisel põhjusel üle jõu käib võib esitada meile taotluse vähendada osavõtutasu 20-30 %. Kellel aga oleks soov vähekindlustatud õppijaid aidata, võib esitada meile stipendiumide rahastamise sooviavalduse.

Palume registreeruda siin.

Info:

Reet Karro     reet@juugakoda.ee     tel 56 49 27 69

Kohtumiseni!