Hingamishommikute kolmik “Kevadäratus” 19.04-03.05 Tartus

Loodus on ärkamas, laulmas, helisemas. Õige aeg oleks talveloidusest ärgata ka meil. Saame end toetada elusa, värske ja tervisliku toiduga, oma keha rohkem liigutada ja hingata sisse karget kevadõhku. Võime elustada end omal jõul, aga alati on hea vasu võtta toetust.

Tartus, Karlovas, Saekoja 36a III korrusel, paigas, mis kutsub end viimaseid nädalaid Hingamisstuudioks (uus nimi on veel saladus) on suur, kõrge laega avar ja õhurikas ruum ning joogamatid paraja suurusega grupile. Selles ruumis otsustas kolmel hommikul pakkuda positiivse psühholoogia alla liigituva Algallika Protsessi ja Hingamisstöö terapeut Reet Karro inimestele võimalust äratada oma keha ja meel, lõdvestada oma pinges osad ja saada juurde positiivseid ja toetavaid mõtteid.

Kolmel kolmapäevahommikul koguneb rühm kell 9.15-9.30 Hingamisstuudio eesruumis. Eesruumis sellepärast, et põhiruumis käib samal ajal hommikujooga Maare-Marika Heinsoo-Kiiveri juhendamisel, kes soovib, võib tulla kohale tund aega varem ja osaleda ka selles.

Kell 9.30 algab kohtumine tutvumisringiga, kus saame teada, kes on seda meiega sel hommikul koos tegemas ja jätkub täispika vabastava hingamise seansiga Algallika Protsessi ja Hingamisstöö meetodil. Iga korra juurde kuulub ka kindel teema. Need on:

19.04 Algallika Arhetüüpsed Afirmatsioonid ja Algallika meditatsioon kui nende kogum

26.04 Andestamine kellegi süüdi tunnistamise asemel kinkimise võtmes. Andestamise meditatsioon

03.05 Keha kui peegel ja signaalide andja. Rännak läbi kehapiirkondade ja organite, et viia positiivsed sisendused sinnagi.

Igakordse ürituse lõpus, kell 10.45-11 joome teed ja jagame kogetut.

Üritused toimuvad Saekoja 36a-310 https://hingamisstuudio.ee/kontakt-2/

Palume kaasa võtta tekk/suur ja lai pleed, pehme peaalune ja soovi korral ka küljealune ja soojad sokid. Väga mõttekas on kaasa võtta veepudel, sest kuigi lõpus saab teed, hakkab kurk kuivama juba varem.

Hommikuhingamised maksavad 10 eurot/kord. Kes valib tulla tund aega varem, et ka joogatada, siis temal maksab lisaks jooga 5 eurot/kord.

Palume registreeruda siin või anda oma tulekust teada reet@hingamisstudio.ee. Pärast kinnituskirja saamist võib raha ette maksta kontole Swedbank EE532200221022815146 (Reet Karro) või tasuda sularahas kohapeal.

Kohtumiseni kevadäratusel!