Hommikujooga tundide kolmik “Kevadäratus” 19.04-03.05 Tartus

Loodus on ärkamas, laulmas, helisemas. Õige aeg oleks talveloidusest ärgata ka meil. Saame end toetada elusa, värske ja tervisliku toiduga, oma keha rohkem liigutada ja hingata sisse karget kevadõhku. Võime elustada end omal jõul, aga alati on hea vasu võtta toetust.

Tartus, Karlovas, Saekoja 36a III korrusel, paigas, mis kutsub end viimaseid nädalaid Hingamisstuudioks (uus nimi on veel saladus) on suur, kõrge laega avar ja õhurikas ruum ning joogamatid paraja suurusega grupile. Selles ruumis otsustas kolmel hommikul pakkuda jooga ja India tantsu treener Maare-Marika Heinsoo-Kiiver inimestele võimalus äratada oma keha ja meel, lõdvestada oma pinges osad ja tunda rõõmu liigutamisest.

Kolmel kolmapäevahommikul (19.04, 26.04 ja 03.05) koguneb rühm kell 8.15-8.30. Kell 8.30-9.30 juhendab Maare hommikujoogat. See on pehme jooga võtmes, jõukohane ka algajaile, ehkki mõned positsioonid, nt hommikutervitus, lähevad iga korraga veidi keerulisemaks. Kell 9.30 lahkuvad need, kes ainult joogasse tulid saalist, vajadusel jahtuvad või sõlmivad kokkuleppeid eesruumis, sest põhiruumis algab 1,5-tunnine hingamishommik Reet Karro juhendamisel. Kes soovib, võib jääda ka sinna.

Üritused toimuvad Saekoja 36a-310 https://hingamisstuudio.ee/kontakt-2/

Palume kaasa võtta tekk/suur ja lai pleed, pehme peaalune ja soovi korral ka küljealune ja soojad sokid. Väga mõttekas on kaasa võtta veepudel, sest kuigi lõpus saab teed, hakkab kurk kuivama juba varem.

Ainult hommikujooga maksab 5 eurot/kord.

Kes valib jääda ka hingamishommikule, maksab selle eest veel 10 eurot/kord.

Palume registreeruda siin või anda oma tulekust teada reet@hingamisstudio.ee. Pärast kinnituskirja saamist võib raha ette maksta kontole Swedbank EE532200221022815146 (Reet Karro) või tasuda sularahas kohapeal.

Kohtumiseni kevadäratusel!