Kroontšakrat aktiveeriva hingamise õhtu Tartu kesklinnas 01.12.2016

dreamstime_xs_24022522Ida tervendussüsteemides tuntud seitsme tšakra õpetuse järgi on meie pealae kõrgeima tipu kohal asetsev kroontšakra violetne, viimasel ajal aga on see hakanud paljudel heledamaks muutuma, kuni piimjasvalge toonini välja. Kroontšakra on seotud meie käbinäärme ja ajuga tervikuna. See mõjutab meie vaimsust, harmoonilisust, terviklikkust ja arengulist täiuslikkust. Läbi kroontšakra saame juhatust oma Kõrgemalt Minalt. Kroontšakra avatus on ülioluline.

1. detsembri hingamisõhtul me räägime violetsest värvist, ümbritseme end sellega, kujustame seda. Tutvume kroontšakraga, tema mõjutuspiirkonnaga kehas, piisava lahtioleku, blokeerituse ja liigaktiivsuse tunnustega. Õpime tundma väge suurendava ja valgustavatasakaalustava ja avava väega poolvääriskivi ametüst ja tema omadusi. Avame kroontšakra hääleharjutustega ja hingamisega. Laulame mantrat “Ü”. Hingamise ajal kujustame violetset värvi ja violetseid kristalle, uurime oma kroontšakrat, aju ja ühendust Kõrgema Minaga ning vabastame nende blokeeringuid. Rõhutame detoksikatsiooni, Kõrgema Minaga ühenduses olemise ja hetkes viibimise olulisust ning hingame endasse vastavaid afirmatsioone. Õhtu tulemusena peaks osaleja olema oma Kõrgema Minaga paremas ühenduses, teadma detoksikatsiooni, paastumise ja teenimises olemise tähtsust ja oskama kasutada kroontšakrat toetavaid võtteid, sh enese ümbritsemist violetse värviga, olles teadlik selle värvi omadustest.

Osalejail palutakse riietuda võimaluse korral violetseisse riietesse, kasutada violetseid ehteid või detaile ning võtta kaasa oma kollektsioonis olevaid ametüste (poolvääriskive).

Hingamisõhtu toimub Tartu kesklinnas, Vanemuise tänavas. Aadress teatatakse registreerumisel.

Palume kaasa võtta jooga- või matkamatt, magamiskott või tekk, kapuutsiga jakk, villased sokid ja pudel joogivett.

Õhtu kestab 2 tundi 15 min, kell 18.15-20.30

Hind ühe õhtu kaupa osaledes 14 €. Kui tulija käis ka eelmisel ja/või maksab ka järgmisele tšakrahingamise õhtu eest, siis vastavalt sellele13,5-12,5 €.

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146 või sularahas kohapeal.

Palume teatada tulekusoovist: