Hingamissarja “Värvide vikerkaar 2” tutvustav hingamisõhtu Tartu kesklinnas

rainbow-03

Vabastav hingamine on teraapiline hingamistehnika, mille eesmärk on leevendada sünnitrauma ning saada parem kontakt oma sügavama olemusega ja samas ka kõiksusega. Lõõgastumine ja hingamisprotsess virgutavad meie kehas elujõudu (pranat), mis uhub oma teelt kõik takistused, seisva energia ja blokeeringud. Loe tehnikast siit.

Kõige tõhusam on hingata vabastavalt kord nädalas kindlal nädalapäeval. Sellepärast pakub Hingamisstuudio juba kuuendat aastat soovijaile võimalust osaleda regulaarsetel grupihingamistel, mis koonduvad tavaliselt kindla teema ümber, moodustades sarju või kursusi.

“Värvide vikerkaar 2” koosneb kümnest järjestikusest hingamisõhtust, igaüks pühendatud ühele värvile, sellega seonduvale energiakeskusele ehk tšakrale ja tema mõjutatavatele elunditele ning seda värvi kristallidele. Osalejal palutakse võimalusel riietuda teemavärvi riietesse ja võtta kaasa sobivad kristallid, et nad saaksid omanikku hingamise ajal toetada.

Hingamise ajal kujustame  vastavat värvi, puhastame kõnealust tšakrat, vabastame sinna kogunenud stresse ja tervendame seonduvaid elundeid.

Loe pikemalt sarjast, teemadest ja hindadest siit.

Sissejuhataval hingamisõhtul räägime sarjast, tutvustame tehnikat ja teeme läbi  täispika vabastava hingamise sessiooni Binnie A. Dansby meditatsiooni “Südame äratamine” saatel, kus hingatakse läbi kõik põhitšakrad koos oma Sisemise Lapsega.

Kokkusaamised, nagu ka sissejuhatav hingamisõhtu, toimuvad Tartu kesklinnas, Vanemuise tänavas (täpne aadress teatakse registreerimisel).

Igakordne kestus 2 tundi 15 min, kell 18.15-20.30.

Sissejuhatav hingamisõhtu toimub 15. septembril. Selle hind on 10 €. Neile aga, kes valivad tulla kogu sarjale ja osaleda kokku 11 hingamisõhtul – 1 euro, 10 hingamisõhtut maksab 120 eurot ja 11 õhtut 121 eurot. Vt. hindu sarja kuulutusest siit.

Palume kaasa võtta jooga- või matkamatt, magamiskott või tekk, villased sokid ja pudel joogivett.

Info ja registreerimine: Reet Karro      reet@hingamisstuudio.ee      tel 56 49 27 69

Sarja tunnuspilt pärineb siit. Täname allikat!