Vabastava hingamise õhtu “Kuldne. Hingetäht ja Tähevärav. Kaltsiit ja seleniit.” Tartu kesklinnas

Stellar GatewayKuldne on taevane, jumalik valgus. Samuti tähistab see täiuslikkust, igavikku, Jumala ligiolu. Kuldne on kõige püham värv üldse. 

Kuldsel värvil on väga kõrge võnkesagedus, mis jääb allapoole ainult valge valguse puhtast energiast. 

See värv esindab tarkust ja teadmisi kõrgemast allikast, kõrgemast dimensioonist. Inimestel, kelle auras leidub kuldset värvi, on ligipääs kõrgema tasandi informatsioonile. Nad on väga intuitiivsed, tundlikud ja kõrgendatud teadlikkusega. 

Parimad näited neist, kelle ümber leidub kuldset energiat on andekad õpetajad ja nõustajad . Nendegi auras muutub kuldne värvus silmapaistvamaks, laiemaks ja intensiivsemaks siis, kui nad õpetavad või nõustavad teisi, kasutades oma vaimseid võimeid. 

See värv on tavaliselt nähtav umbes 18-30 cm kõrgusel inimese pea kohal. Mõnel harval juhul ümbritseb kuldne energia kogu valgustatud inimese pead ja keha. 

Usulises ja vaimulikus kirjanduses on viidatud “kuldsele kerale”, “kuldsele oreoolile” ja “kuldkroonile”. Isegi niisugused kunstnikud nagu Da Vinci, Raphael ja Giotto on kujutanud oma maalidel religioossete tegelaste peade ümber asuvat aurat või “kuldset oreooli”. Need on lihtsad näited inimese aurast, kus kuldne värv on ülekaalus. Loe siit. Teistel allikatel sümboliseerib kuldne ka heldust, raha ja julgust. 

Kuldse värvi asupaigas inimese pealae kõrgema tipu kohal asuvad kõrgemad kroontšakrad – Tähevärava tšakra ca 30 cm kõrgusel pealaest ja Hingetähe tšakra ca 15 cm kõrgusel pealaest. 

Atlantise kuldajal oli Tähevärava tšakra kõikidel inimestel avatud, võimaldades neil olla ühenduses Allikaga. See ühendus oli üks esimestest privileegidest, mis kaotsi läks, kui ego end ilmutama hakkas. Ajal, mil tähevärava tšakra täielikult toimis, olid inimeste koljud ja ajud märgatavalt suuremad. Siis paiknes nimetatud tšakra pealaele lähemal, ehkki ei puudutanud seda kunagi. Nüüd asetseb see tšakra umbes 30 cm kõrgusel pea kohal, kuid ka varem jäi ta alati väljapoole keha. See tšakra ei saa kunagi kuuluda millegi konkreetse juurde, sest on ise kõik asjad ja nähtused üheaegselt.

Just selle tšakra aktiveerimisel saavad kõrgvaimsed inimesed kogeda üliteadvust. Kuni käesoleva ajani on suutnud vaid väga vähesed – üksnes need, kes on elanud pühade paikade eraldatuses ja pühendanud oma elu vaimule – Tähevärava tšakrat aktiveerida. Kuid kuna nüüd üha kõrgemaid energiaid Maale valatakse ja inimesed ärkavad väga kiiresti oma vaimsele potentsiaalile, saavutab ka üha rohkem inimesi selle ühenduse. Ainult siis, kui see tšakra on aktiveeritud, suudavad inimesed kogeda üksolemist Allikaga. Et see toimuda saaks, peavad nii meie meel kui süda olema võimelised lahti ütlema kõigest isiksuse ja egoga seotust ning meil tuleb saada üheks oma hingega.

Teadmine üksolemisest on meile sünniga kaasa antud, just nagu visioon kõndimisoskusest, mis kannustab väikelast end püsti ajama ja mitmeid kordi kukkuma, enne kui ta saavutab tasakaalu ja õpib kahel jalal edasi liikuma. Mõnikord on inimesed püüdnud täheväravani jõuda hallutsinogeensete narkootikumide abil, kuid sellised katsed kõrvetavad aju ja võivad peatada kogu edasise vaimse arengu selleks kehastuseks. Mõned inimesed on aga püüdnud alateadlikult ühendust luua, ilma et oleksid olnud selleks vaimselt, emotsionaalselt, mentaalselt või füüsiliselt valmis, ja vigastanud oma närvikanaleid, mis on viinud selliste haigusteni nagu skisofreenia ja maniakaalne depressioon.

Kuid nüüd on käes aeg, mil inimesed, kes on vaimselt seda väärt ning sealjuures mõistlikult maandatud, oma ülestõusmise teekonnal edasi liiguksid. Siis avaneb tähevärava tšakra ning see võimaldab meil tagasi tuua kuldajastu puhtuse ja uskumatu vaimse armu. See aeg ON käes. (Valgusesaar

Transtsendentaalne Tähevärava tšakra on jumaliku olemuse keskus. See on valgusportaal, mis ühendab hinge jumaliku Allikaga, igaühe valgusolenditega, portaal teistesse maailmadesse. Selle värv on kuldne. Vaimne õpptund on eelnevate elude õppetundide integreerimine.

Ühenduslüliks Tähevärava ja kroontšakra vahel on Hingetähe tšakra. Praegusel ajal on selle tšakra ülesandeks vahendada Tähevärava puhast energiat ning tuua see vaimselt pühendunud inimeste hingetasandile.

Transtsendentaalne Hingetähe tšakra on Jumaliku Valguse filtreerimiskeskus ja hingeenergia karikas.  See hõlbustab ligipääsu Akaši kroonikatele. Eesmärk on spirituaalne valgustumine ja mitmemõõtmelisuse kogemine. Selle energia on jumalik, element on hing, värvid on valge, hõbedane ja magenta. Täheväravat aitab aktiveerida meditatsioon ja kavatsus.

Kui hing lahkub surres füüsilisest kehast, siseneb ta Hingetähte. Siin hakkab hing õppima üksolemist kõige olemasolevaga ning alles siis, kui ta selle on omandanud, saab ta liikuda edasi järgmisesse etappi. Hingetähel on ainulaadne võime talletada valgust, ent selle tšakra äratamise juures on ülimalt tähtis, et ka Maatähe tšakra aktiveeritud oleks. Nad mõlemad on ühe terviku kaks poolt ning peavad toimima tasakaalus.

Hingetäht on üheteistkümnes tšakra ja 11 on number, mis tähistab uut algust. See viitab potentsiaalile, mida omame, et oma elu uueks luua – selliseks, nagu olid atlantlaste elud Kuldajastul. Praegusel ajal paikneb Hingetäht pea kohal, kuid varem asetses see aju sisemuses. (Valgusesaar).

Kristallidest aitab Täheväravat aktiveerida kaltsiit ning Hingetähte seleniit. Kaltsiit on tugev energiavõimendaja ja –puhastaja nii ruumis, kui kehas; aktiivne kristall, mis kiirendab arengut ja kasvu. Yellow calciteKaltsiit on erakordne võimendaja ja puhastaja. Üksnes kaltsiidi olemasolu ruumis puhastab keskkonna negatiivsetest energiatest ja tõstab ümbritsevate sagedust. Kaltsiit eemaldab stagneerunud energia ja puhastab nii füüsilisi kui peenkehasid. Ühendab emotsioonid intellektiga, võitleb laiskusega, aidates inimesel muutuda energilisemaks kõikidel tasanditel. Rahustab meelt, stimuleerib taipamist ja virgutab mälu. Leevendab emotsionaalset stressi.

See on ka väga vaimne kivi, mis aitab ühendust saada kõrgema teadvusega ning on abiks kõrgema teadlikkuse, ülemeeleliste võimete, kanaldamisoskuse ja kehaväliste kogemuste omandamisel. See kivi kiirendab vaimset arengut ja aitab hingel oma kogemusi kehasse tagasipöördumisel meeles pidada. Mentaalsel tasandil rahustab kaltsiit tormlevaid mõtteid, õpetab vahet tegemist ja analüüsioskust, kutsub esile vaimseid taipamisi (äratundmisi) ja on abiks ammuunustatud teadmiste meenutamisel. Aitab eristada olulist ebaolulisest ning õpetab seda, kuidas ideid ellu viia. Vajalik kivi õppimisprotsessi toetamisel ja hõlbustamisel.

Seleniit on väga kõrgete vibratsioonidega Selenitepuhastav ja väestav kaitsekivi. Sobib ka koos hematiidiga energeetiliseks kaitseks. Seleniidi peened energiad annavad ühenduse inglite energiaga. 

Seleniidi kõrged vibratsioonid esindavad uue Veevalaja ajastu energiaid ning seleniit on Maale kehastunud just selleks, et aidata inimkonna energiaid kõrgematele sagedustele transformeerida ning valmistada meid ette suuremaks teadvusenihkeks, mis mõjutab ka meie füüsilist reaalsust ning eksitentsi füüsilisel tasandil. Selleks on meil vaja pidevalt oma sisemiste energiatega tööd teha, seda pidevalt tõstes. Ise kõrgemat vibratsiooni omades aitame kaasa kogu inimkonna heaolule.

Seleniidis on kombineerituna koos nii nn. meistertervendaja mäekristalli universaalsed teraapilised omadused, kaitsvad energiad kui ka kõrged vibratsioonid. Seleniit on ühtaegu nii info talletaja kui ka energiageneraator. (Kristallikeskus/Universus.ee) 

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Loe veel: www.hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

1. detsembri hingamisõhtul me räägime kuldsest värvist, ümbritseme end sellega, kujustame seda. Tutvume Tähevärava ja Hingetähe tšakratega, nende lahtioleku, blokeerituse ja liigaktiivsuse tunnustega. Vaatleme tervendavaid poolvääriskive seleniit ja kaltsiit ning nende omadusi.  Hingamise ajal kujustame valget ja kuldset värvi ning kaltsiite ja seleniite, uurime oma kõrgemaid kroontšakraid, ühendatust ja valgustatust. Õhtu tulemusena peaks osaleja tundma end paremini juhendatuna, nägema suuremat pilti ning oskama kasutada kõrgemaid kroontšakraid toetavaid võtteid, sh enese ümbritsemist kuldse värviga, olles teadlik selle värvi omadustest.

Osalejail palutakse riietuda võimaluse korral kuldsetessse või valgetesse riietesse, kasutada seda värvi ehteid või detaile ning võtta kaasa oma kollektsioonis olevaid kaltsiite või seleniite (poolvääriskive).

Hingamisõhtu toimub Tartu kesklinnas, Vanemuise tänavas. Täpne aadress teatatakse registreerumisel.

Palume kaasa võtta jooga- või matkamatt, magamiskott või tekk, villased sokid ja pudel joogivett.

Õhtu kestab 2 tundi 15 min, kell 19.00-21.15

Hind: 14 €

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146 või sularahas kohapeal.

Palume teatada tulekusoovist:

Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69 või registreeruda siin.

Tänu kujutiste eest: Daniel B. Goleman  ja Gemily Gemstones.